Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare nga puna si deputete e Kuvendit të Shqipërisë në vlerën 3 158 709 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti Z.Panajot Dhima, të ardhura në vlerën 940 469 Lekë nga paga si kryespecialist pranë Drejtorisë së Shitjes së Naftës në Albpetrol Sh.A.Fier.
2) Djali Z.Bruno Dhima, të ardhura në vlerën 38 711.83 Euro nga puna në firmën “ZF Friedrichshafen AG”, Gjermani.
3) Djali Z.Aldo Dhima, të ardhura në vlerën 427 065 Lekë nga paga si punonjës me kontratë pranë Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare.
4) Djali Z.Aldo Dhima, të ardhura në vlerën 79 618 Lekë nga paga si specialist në Departamentin e Administrimit pranë Bankës së Shqipërisë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjera
1) Gjendje 3 239 563.72 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.
2) Bashkëshorti Z. Panajot Dhima, gjendje minus 60.8 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.
3) Djali Z.Bruno Dhima, gjendje 18 216.79 Euro në llogarinë personale bankare.
4) Djali Z.Aldo Dhima, gjendje minus 1.75 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka