Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare nga puna si deputete e Kuvendit të Shqipërisë në vlerën 3 158 709 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti Z.Panajot Dhima, të ardhura në vlerën 940 469 Lekë nga paga si kryespecialist pranë Drejtorisë së Shitjes së Naftës në Albpetrol Sh.A.Fier.
2) Djali Z.Bruno Dhima, të ardhura në vlerën 38 711.83 Euro nga puna në firmën “ZF Friedrichshafen AG”, Gjermani.
3) Djali Z.Aldo Dhima, të ardhura në vlerën 427 065 Lekë nga paga si punonjës me kontratë pranë Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare.
4) Djali Z.Aldo Dhima, të ardhura në vlerën 79 618 Lekë nga paga si specialist në Departamentin e Administrimit pranë Bankës së Shqipërisë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Others
1) Gjendje 3 239 563.72 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.
2) Bashkëshorti Z. Panajot Dhima, gjendje minus 60.8 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.
3) Djali Z.Bruno Dhima, gjendje 18 216.79 Euro në llogarinë personale bankare.
4) Djali Z.Aldo Dhima, gjendje minus 1.75 Lekë në llogarinë rrjedhëse personale.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka