Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 56,006 2014-12-29 2014-12-30 46823650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 19,074 2014-12-29 2014-12-30 46923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIGURIME SHOQERORE SIPAS FDP K51703514H48401A
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 4,700 2014-12-29 2014-12-30 47023650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAP SIPAS FDP K51703514H484028
  Komuna Rashbull (0707) FAMSH - ALBANIA Durres 119,640 2014-12-29 2014-12-30 467 23650012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK MATERIALE ZYRE DHJETOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) ALBITAL - CANON Durres 473,700 2014-12-29 2014-12-29 46623650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK BLERJE PAJISJE ZYRE
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 21,000 2014-12-29 2014-12-29 46523650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHPERBL.ND/EKONOMIKE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 1,218,000 2014-12-29 2014-12-29 46423650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHPERBL.INVALIDE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 14,364 2014-12-19 2014-12-22 44923650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.C064739 ZYRA KOMUNE
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 427,050 2014-12-19 2014-12-22 46123650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS KO.02/10
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 23,570 2014-12-19 2014-12-22 44823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.C072849 NDRICIMI RRUGOR
  Komuna Rashbull (0707) FAMSH - ALBANIA Durres 99,600 2014-12-19 2014-12-22 44623650012014 Sherbim per ngrohje TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK BLERJE GAZI
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 46,427 2014-12-19 2014-12-22 46123650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK BORDERO NENTOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 82,290 2014-12-19 2014-12-22 45023650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.M2106452 UJSJELLESI DURRES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 145,386 2014-12-19 2014-12-22 46223650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 4,872 2014-12-19 2014-12-22 45123650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.A92355 SHK.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 8,635 2014-12-19 2014-12-19 45423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.A98835 SHK.SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 943,600 2014-12-19 2014-12-19 45823650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-12-19 2014-12-19 45323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.A94383 SHK.ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-12-19 2014-12-19 45223650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.A94932 SHK.RRASHBULL
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 42,218 2014-12-19 2014-12-19 45523650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.A099549 SHK.SH.VLASH