Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 128,660 2014-10-01 2014-10-01 32523650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 139,643 2014-10-01 2014-10-01 32823650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 167,574 2014-10-01 2014-10-01 32723650012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 982,431 2014-10-01 2014-10-01 32623650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 29,700 2014-10-01 2014-10-01 33123650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA KESHILLTARE SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) HASTOÇI Durres 523,756 2014-09-29 2014-09-30 32323650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK DHENIE GARANCIE PUNIMESH PER SHKOLLEN 9-VJ.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) HASTOÇI Durres 4,030,532 2014-09-29 2014-09-30 32223650012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK DHENIE GARANCIE PUNIMESH PER SHKOLLEN 9-VJ.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 56,397 2014-09-17 2014-09-17 30623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.A92355 SHK.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 4,999 2014-09-17 2014-09-17 31623650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHERB.INTERNETI FAT 112314083 31.08.2014
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 12,549 2014-09-17 2014-09-17 30823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.C064739 ZYRA KOMUNE
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 235 2014-09-17 2014-09-17 31323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.A98835 SHK.SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-09-17 2014-09-17 31523650012014 Uje 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK UJE KORRIK 2014 KO.26921 APARATI
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 29,299 2014-09-17 2014-09-17 30723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.A94392 SHK.RRASHBULL
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 15,657 2014-09-17 2014-09-17 31423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.A099549 SHK.SH.VLASH
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 4,216 2014-09-17 2014-09-17 31223650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.A91383 SHK.ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-09-17 2014-09-17 31123650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.C68886 SHK.ROMANAT
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 98,960 2014-09-17 2014-09-17 31023650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.N403728 UJSJELLESI
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 22,142 2014-09-17 2014-09-17 30923650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.GUSHT 2014 KO.C072849 NDRICIM RRUGOR
  Komuna Rashbull (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 999,000 2014-09-05 2014-09-08 30223650012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK QERA PER SHK.ROMANAT KORRIK-SHTAT 2014 SIPAS LISTPAGESES PER MIMOZA CELCIMA N.LLOG.0002472720
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 111,000 2014-09-05 2014-09-08 30323650012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/QERA PER SHK.ROMANAT KORRIK-SHTAT 2014 SIPAS LISTPAGESES PER MIMOZA CELCIMA N.LLOG.0002472720