Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 31,231 2014-11-19 2014-11-20 38723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.C072849 NDRIC.RRUGOR
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 13,423 2014-11-19 2014-11-20 38623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.C064739 ZYRA KOMUNE
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-11-19 2014-11-20 39323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.A099549 SHK SHVLASH
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 7,274 2014-11-19 2014-11-20 39223650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.A98835 SHK SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 9,744 2014-11-19 2014-11-20 389 23650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.A92355 SHK.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 5,556 2014-11-19 2014-11-20 39623650012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK POSTA FAT 97419745 TETOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-11-19 2014-11-20 39423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.C68886 SHK ROMANAT
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-11-19 2014-11-20 39123650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.A94383 SHK ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 17,000 2014-11-19 2014-11-20 39523650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INTERNET TETOR 2014 FAT 112314881
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 38,180 2014-11-10 2014-11-11 38523650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMIKE TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) VIA-EGNATIA Durres 6,774,376 2014-11-07 2014-11-07 38323650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.1 RIK.RRG.URA TEQES ,FSH ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 925,700 2014-11-05 2014-11-06 38223650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 275,614 2014-11-05 2014-11-06 38023650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS KO.02/10 16.06.2014 FAT.17222900 PJESORE
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,199,975 2014-11-05 2014-11-06 38123650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 557,786 2014-11-05 2014-11-06 37923650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS KO.02/10 16.06.2014 FAT.16223569 PJESORE
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 408,000 2014-11-03 2014-11-04 37723650012014 Sherbime te tjera TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES PER PETRIT SULEJMANI
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 72,000 2014-11-03 2014-11-04 37823650012014 Sherbime te tjera TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/AGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES PER PETRIT SULEJMANI
  Komuna Rashbull (0707) MURATI D Durres 174,000 2014-11-03 2014-11-03 36723650012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK MATERIALE PASTRIMI
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 29,700 2014-11-03 2014-11-03 37523650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 139,643 2014-11-03 2014-11-03 37123650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES