Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 366,850 2014-09-01 2014-09-01 30023650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK FAT 14807383 SIPAS KONTRATES KARBURANT
  Komuna Rashbull (0707) PRO CREDIT BANK Durres 75,475 2014-09-01 2014-09-01 29423650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) PRIMO COMMUNICATIONS Durres 1,952 2014-08-18 2014-08-29 27323650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TEL.FIX KORRIK 2014 KL.1F008713
  Komuna Rashbull (0707) SHPRESA - AL Durres 1,035,025 2014-08-27 2014-08-27 28023650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERF.KO.SHTESE RRG.CAKULL FSH.SH-VLASH
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 88,420 2014-08-19 2014-08-20 27923650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMIKE QERSHOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 90,639 2014-08-18 2014-08-19 27023650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.N-403728 UJSJ.RRASHBULL SHK.SH-VLASH
  Komuna Rashbull (0707) PRIMO COMMUNICATIONS Durres 3,138 2014-08-18 2014-08-19 27223650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TEL.FIX QERSHOR 2014 KL.1F008713
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 1,511 2014-08-18 2014-08-19 26323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.M8006777 SHK.ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 24,998 2014-08-18 2014-08-19 25823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C072849 NDRICIM RRUGOR
  Komuna Rashbull (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 5,100 2014-08-18 2014-08-19 25623650012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK POSTA KORRIK 2014
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 4,300 2014-08-18 2014-08-19 26523650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A94392 SHK.RRASHBULL
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 340 2014-08-18 2014-08-19 26423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.M8001066 SHK.RRASHBULL
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 1,310 2014-08-18 2014-08-19 26223650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.M8006777 SHK.ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 13,238 2014-08-18 2014-08-19 26023650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C064739 ZYRAT E KOMUNES
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 340 2014-08-18 2014-08-19 27123650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C68886 SHK.ROMANAT
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 340 2014-08-18 2014-08-19 26823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A099549 SHK.SH-VLASH
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 72,312 2014-08-18 2014-08-19 26123650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.N-403728 UJSJELLESI RRASHBULL
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 2,016 2014-08-18 2014-08-19 26723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A98835 SHK.SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 25,015 2014-08-18 2014-08-19 25723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C072849 NDRICIM RRUGOR
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 10,869 2014-08-18 2014-08-19 25923650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C064739 ZYRAT E KOMUNES