Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 890 2014-08-18 2014-08-19 26923650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A099549 SHK.SH-VLASH
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 3,628 2014-08-18 2014-08-19 26623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A98835 SHK.SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) ALB-KON Durres 2,490,645 2014-08-14 2014-08-15 25123650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.3 ND.UJSJ.FSHATI SH.VLASH
  Komuna Rashbull (0707) EGLAND(J96829419D) Durres 9,500,000 2014-08-14 2014-08-15 25323650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.3 ND.UJSJ.FSHATI SH.VLASH
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 388,000 2014-08-14 2014-08-15 25523650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK IND.EKONOMIKE KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 988,985 2014-08-06 2014-08-07 24123650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,781,284 2014-08-06 2014-08-07 23823650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,134,150 2014-08-06 2014-08-07 24923650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 30,000 2014-08-06 2014-08-07 24723650012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/QERA KOPSHTI JANAR-QERSHOR 2014 SIPAS LISTPAGESES PER HASAN KACMOLI N.LLOG.514348622
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 270,000 2014-08-06 2014-08-07 24623650012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK QERA KOPSHTI JANAR-QERSHOR 2014 SIPAS LISTPAGESES PER HASAN KACMOLI N.LLOG.514348622
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 872,900 2014-08-06 2014-08-07 25023650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 833,400 2014-08-05 2014-08-06 23723650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESOR KARBURANT FAT 14807265 01.07.2014 SIPAS KO.02/10 16.06.2014
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 29,700 2014-08-05 2014-08-06 24423650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES KESHILLTARE
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 80,993 2014-08-05 2014-08-06 24523650012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK NDIHME FINANCIARE DIF.NGA 2013 PER HAMDI GJUZI N.LLOG.514725529
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 267,300 2014-08-05 2014-08-06 24323650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 139,643 2014-08-05 2014-08-06 24023650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 128,660 2014-08-05 2014-08-06 23923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) PRO CREDIT BANK Durres 75,475 2014-08-05 2014-08-06 24223650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,283,625 2014-07-14 2014-07-14 22723650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE QERSHOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 20,000 2014-07-14 2014-07-14 23623650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INTERNET KO.02.08.2013 FAT 112313293