Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,209,600 2014-09-05 2014-09-08 30423650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE GUSHT 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 896,000 2014-09-05 2014-09-08 30523650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE GUSHT 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 167,574 2014-09-01 2014-09-01 29323650012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 240 2014-09-01 2014-09-01 28823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 240 2014-09-01 2014-09-01 28723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 29,700 2014-09-01 2014-09-01 29623650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 139,643 2014-09-01 2014-09-01 29123650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 128,660 2014-09-01 2014-09-01 29023650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 267,300 2014-09-01 2014-09-01 29523650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 66,200 2014-09-01 2014-09-01 29723650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMIKE KORRIK 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 190,370 2014-09-01 2014-09-01 29823650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK DIF.FAT 14807265 SIPAS KONTRATES KARBURANT
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,861,516 2014-09-01 2014-09-01 28923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 1,680 2014-09-01 2014-09-01 28623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 982,431 2014-09-01 2014-09-01 29223650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SIPAS LISTPAGESES GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 276,180 2014-09-01 2014-09-01 29923650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK FAT 16221257 SIPAS KONTRATES KARBURANT
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 1,680 2014-09-01 2014-09-01 28523650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 3,360 2014-09-01 2014-09-01 28423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 3,307 2014-09-01 2014-09-01 28323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383
  Komuna Rashbull (0707) FAMSH - ALBANIA Durres 89,640 2014-09-01 2014-09-01 30123650012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK FAT 03922412 SIPAS KONTRATES PJ.KEMBIMI
  Komuna Rashbull (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 1,680 2014-09-01 2014-09-01 28223650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.E PRAPAMBETUR SHKOLLA RAPAJ KO.A94383