Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 128,660 2014-11-03 2014-11-03 36923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 267,300 2014-11-03 2014-11-03 37423650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) PRO CREDIT BANK Durres 75,475 2014-11-03 2014-11-03 37323650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 982,431 2014-11-03 2014-11-03 37023650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 11,000 2014-11-03 2014-11-03 37623650012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGESE PER FATJON ALIAJ SIPAS BORDEROSE
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 167,574 2014-11-03 2014-11-03 37223650012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,838,739 2014-11-03 2014-11-03 36823650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 17,000 2014-10-21 2014-10-22 34723650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INTERNET SHTATOR 2014 SIPAS KO.25.08.2014
  Komuna Rashbull (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,836 2014-10-21 2014-10-22 34823650012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK POSTA SHTATOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) ERDA-PROJECT-CONSTRUCTION Durres 70,000 2014-10-21 2014-10-22 34923650012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EXPERT TEKNIK SIPAS AKT-MARREVESHJES E V.GJYK.
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-10-21 2014-10-22 35723650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.SHK.SH.VLASH KO.A099549
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-10-21 2014-10-22 35523650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.SHK.ROMANAT KO C68886
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 193,368 2014-10-21 2014-10-22 36523650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGE SIPAS BORDEROSE PER HYSEN GASHI
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 924 2014-10-21 2014-10-22 35823650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.SHK.XHAFZOTAJ KO.A92355
  Komuna Rashbull (0707) SHOQ. E KOMUNAVE TE SHQIPERISE Durres 75,000 2014-10-21 2014-10-22 366 23650012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KUOTE ANTARESIMI VITI 2014
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 100,271 2014-10-21 2014-10-22 35923650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.UJSJELLESI RRASHBULL KO.N403728
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 1,545 2014-10-21 2014-10-22 35623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.SHK.SHKALLNUR KO.A98835
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-10-20 2014-10-21 353 23650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.A94383 SHKOLLA ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-10-21 2014-10-21 35423650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.SHK.RRASHBULL KO.A94392
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 13,120 2014-10-20 2014-10-21 35323650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C064739 ZYRA SHTATOR 2014