Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) VIVO COMMUNICATIONS Durres 4,678 2014-12-04 2014-12-05 41223650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TEL FAT 108145221
  Komuna Rashbull (0707) VARAKU E Durres 2,903,775 2014-12-04 2014-12-05 41923650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT 1 REHABILITIM RRG.CAKULL RRASHBULL FAT 11931784
  Komuna Rashbull (0707) VIVO COMMUNICATIONS Durres 3,918 2014-12-04 2014-12-05 41323650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TEL FAT 108148918
  Komuna Rashbull (0707) BANKA E TIRANES Durres 925,000 2014-12-04 2014-12-05 41423650012014 Te tjera transferta tek individet TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHPERBLIM LINDJEJE SIPAS LISTPAGESES PER HATIXHE GJORGA NR.K.IDENT.G45508787J
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 932,300 2014-12-04 2014-12-05 41723650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 428,000 2014-12-04 2014-12-05 41523650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMKIE NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 51,140 2014-12-04 2014-12-05 41623650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMKIE NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,196,875 2014-12-04 2014-12-05 41823650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,820,546 2014-12-03 2014-12-04 40323650012014 Shtese page per funksionin TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 982,431 2014-12-03 2014-12-04 40423650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 128,660 2014-12-03 2014-12-04 40523650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 469,599 2014-12-03 2014-12-04 41123650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS KO.02/10 FAT 17224166
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 363,801 2014-12-03 2014-12-04 41023650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS KO.02/10 FAT 17222900
  Komuna Rashbull (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 29,700 2014-12-03 2014-12-04 40923650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) PRO CREDIT BANK Durres 75,475 2014-12-03 2014-12-04 40723650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TAT/PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 267,300 2014-12-03 2014-12-04 40823650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 139,643 2014-12-03 2014-12-04 40623650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) LIQENI VII SH.A Durres 268,386 2014-11-27 2014-12-01 40223650012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK DHENIE GARANCIE RIK RRUGE PROSKE-VRINE SH.VLASH
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 85,767 2014-11-19 2014-11-20 388 23650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.403728 UJSJELLESI
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-11-19 2014-11-20 39023650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. FAT.TETOR 2014 KO.A94392 SHK RRASHBULL