Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 22,209 2014-10-20 2014-10-21 352 23650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL.KO.C072849 NDRICIM RRUGOR SHTATOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 432,000 2014-10-15 2014-10-16 35123650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK NDIHME EKONOMIKE SHTATOR SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 63,560 2014-10-15 2014-10-16 35023650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK NDIHME EKONOMIKE SHTATOR SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) ED - GEST Durres 1,900,000 2014-10-07 2014-10-08 33823650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PJ.5 ND.UJSJELLESI FSH.SHKALLNUR
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,238,975 2014-10-07 2014-10-08 34223650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 909,200 2014-10-07 2014-10-08 34323650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) FAMSH - ALBANIA Durres 358,800 2014-10-07 2014-10-08 34123650012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERFUNDIMTAR RIP.MEREM SHKOLLE RRASHBULL SIPAS KO.531 04.06.2014
  Komuna Rashbull (0707) PERIKA TOTOJANI (L11404013I) Durres 679,958 2014-10-07 2014-10-08 24623650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SUPERVIZOR ND.SHK.9-VJ.ROMANAT
  Komuna Rashbull (0707) FAMSH - ALBANIA Durres 393,600 2014-10-07 2014-10-08 34023650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERFUNDIMTAR RIK.KUZ LGJ.DIBRANEVE
  Komuna Rashbull (0707) PERIKA TOTOJANI (L11404013I) Durres 639,377 2014-10-07 2014-10-08 24523650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SUPERVIZOR ND.SHK.9-VJ.XHAFZOTAJ
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 66,200 2014-10-07 2014-10-08 34423650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKON.GUSHT 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 293,606 2014-10-03 2014-10-03 33323650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS AKT.MARREVESHJES DHE KONTRATES 02/10 DIF FAT 14807383
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 173,414 2014-10-03 2014-10-03 33523650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS AKT.MARREVESHJES DHE KONTRATES 02/10 FAT 16223569
  Komuna Rashbull (0707) PRIMO COMMUNICATIONS Durres 3,602 2014-10-03 2014-10-03 33723650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TEL FIX KL.1F008713 GUSHT 2014
  Komuna Rashbull (0707) KASTRATI SHA Durres 366,380 2014-10-03 2014-10-03 33423650012014 Karburant dhe vaj TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK KARBURANT SIPAS AKT.MARREVESHJES DHE KONTRATES 02/10 FAT 16221277
  Komuna Rashbull (0707) ALBITAL - CANON Durres 477,491 2014-10-03 2014-10-03 33223650012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK BLERJE KANCELARI E MIRMB.PAJISJE
  Komuna Rashbull (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,734 2014-10-03 2014-10-03 33623650012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SHP.POSTA GUSHT 2014 FAT 87419743
  Komuna Rashbull (0707) PRO CREDIT BANK Durres 75,475 2014-10-01 2014-10-01 32923650012014 Paga baze TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 267,300 2014-10-01 2014-10-01 33023650012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,724,697 2014-10-01 2014-10-01 32423650012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PAGA SHTATOR 2014 SIPAS LISTPAGESES