Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Rashbull (0707) All All 300,977,660.00 376 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Rashbull (0707) START CO Durres 449,820 2014-12-19 2014-12-19 44723650012014 Sherbim per ngrohje TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK BLERJE DRU ZJARRI
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 32,000 2014-12-19 2014-12-19 46023650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMIKE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 6,358,375 2014-12-19 2014-12-19 45723650012014 Pagese paaftesie TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INVALIDE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 57,260 2014-12-19 2014-12-19 45923650012014 Ndihme ekonomike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKONOMIKE DHJETOR 2014 SIPAS LISTPAGESES
  Komuna Rashbull (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2014-12-19 2014-12-19 45623650012014 Elektricitet 2365001 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK EN.EL. KO.C68886 SHK.ROMANAT
  Komuna Rashbull (0707) KAMBER HASANAJ Durres 170,000 2014-12-17 2014-12-18 44523650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SUPERVIZOR RIK.RRG.FSHATI ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) PROMONTEL Durres 1,365,600 2014-12-17 2014-12-17 44623650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK NDERTIM KAB ELEKTRIKE FAT 88192452 KO.06/24 15.07.2011
  Komuna Rashbull (0707) ALB-KON Durres 8,629,800 2014-12-15 2014-12-16 442 23650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJ.SIT.4 ND.UJSJELLESI SH.VLASH KO.07/10 10.02.2013
  Komuna Rashbull (0707) "ELKA" Durres 341,952 2014-12-15 2014-12-16 42823650012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK RIK.SHK.FSH.SH-VLASH FAT 13734533
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 17,000 2014-12-15 2014-12-16 42923650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INTERNET NENTOR 2014
  Komuna Rashbull (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 7,068 2014-12-15 2014-12-16 43023650012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK POSTA NENTOR 2014 FAT 87419746
  Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 2,380,380 2014-12-15 2014-12-16 43923650012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI
  Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 2,127,204 2014-12-15 2014-12-16 43823650012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI
  Komuna Rashbull (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 15,000 2014-12-15 2014-12-16 43223650012014 Uje TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TARIFE KONTRATE E RE NR.7034603 ZYRA KOMUNE FAT 17124212
  Komuna Rashbull (0707) EGLAND(J96829419D) Durres 8,629,800 2014-12-15 2014-12-16 44023650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PASIT.4 ND.UJSJELLESI SH.VLASH KO.07/10 10.02.2013
  Komuna Rashbull (0707) KUPA Durres 903,991 2014-12-15 2014-12-16 42623650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERF.RIK.RRG.FSH.ROMANAT FAT 15639766 SIPAS KONTRATES
  Komuna Rashbull (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 12,960 2014-12-15 2014-12-16 43123650012014 Uje TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK TARIFE PER LIDHJE UJE I PIJSHEM NE ZYRAT E KOMUNES FAT 17124211
  Komuna Rashbull (0707) VIA-EGNATIA Durres 2,352,732 2014-12-10 2014-12-11 42323650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERFUND.RIK.RRG.CAKULL FSHATI SH.VLASH
  Komuna Rashbull (0707) VIA-EGNATIA Durres 596,546 2014-12-10 2014-12-11 42123650012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SIT.PERFUND.RIK.RRG.URA E TEQES- FSHATI ARAPAJ
  Komuna Rashbull (0707) KAMBER HASANAJ Durres 170,000 2014-12-10 2014-12-11 42523650012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK SUPERVIZOR RIK.RRG.FSHATI ARAPAJ