Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 93,713 2014-12-30 2014-12-31 40823080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 163403834.dt.30.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 119,998 2014-12-29 2014-12-30 40723080012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 204.205,dt.24.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 528,000 2014-12-24 2014-12-26 40623080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,shperblim per personat me aftesi te kufizuara
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 49,500 2014-12-24 2014-12-26 40523080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 1,323,528 2014-12-22 2014-12-23 40223080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.18.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 115,700 2014-12-23 2014-12-23 40423080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike Dhjetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,209,300 2014-12-23 2014-12-23 40323080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi Dhjetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) KOROMANI Berat 136,000 2014-12-19 2014-12-22 40123080012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.20.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 15,000 2014-12-17 2014-12-18 39423080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001 page per punonjesit me kontrate
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,200 2014-12-17 2014-12-18 40023080012014 Sherbime telefonike Komuna Velabisht 2308001,pagese per Kastriot Rrapaj
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 10,000 2014-12-17 2014-12-18 39323080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001 page per punonjesit me kontrate
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 315,000 2014-12-17 2014-12-18 39223080012014 Grant per femije te lindur Komuna Velabisht 2308001 pagese per shperblim lindje
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 309,888 2014-12-16 2014-12-17 38823080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 179.dt.01.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 58,800 2014-12-16 2014-12-17 38723080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 178.dt.30.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 300,232 2014-12-16 2014-12-17 39023080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 932.dt.30.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 142,956 2014-12-16 2014-12-17 39123080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 933.dt.30.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) ILIR MANKA Berat 8,400 2014-12-16 2014-12-17 38923080012014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 138.dt.04.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 10,152 2014-12-15 2014-12-15 38423080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 42900.41279.42787.40809.fatura dt.30.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 53,876 2014-12-15 2014-12-15 38523080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 42239.90244.40804.40812.40807.40810.fatura dt.10.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 7,068 2014-12-15 2014-12-15 38623080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 25051.fatura dt.20.11.2014