Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 60,900 2014-11-19 2014-11-19 35723080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 173.dt.03.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 59,250 2014-11-19 2014-11-19 35823080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 261,072 2014-11-19 2014-11-19 35523080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 867.dt.29.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 330,600 2014-11-19 2014-11-19 36023080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 173.dt.03.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 45,000 2014-11-19 2014-11-19 35923080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 140,357 2014-11-19 2014-11-19 35623080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 868.dt.29.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 120,000 2014-11-14 2014-11-17 35223080012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Komuna Velabisht 2308001 likujdim fature nr 143 dt.06.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 55,000 2014-11-14 2014-11-17 35423080012014 Kompensime speciale te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese per ribursim librash
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,900 2014-11-14 2014-11-17 34623080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 35,100 2014-11-14 2014-11-17 34523080012014 Uje Komuna Velabisht 2308001,likujdim detyrimi per furnizim me uje per shkollat
  Komuna Velabisht (0202) YLLI ÇOBO Berat 162,000 2014-11-12 2014-11-13 34423080012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 32.dt 05.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,092 2014-11-12 2014-11-12 34123080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 40813,fatura dt.26.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 5,915 2014-11-12 2014-11-12 34223080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 41483.42787.40809,fatura dt.20.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) ILIR MANKA Berat 9,000 2014-11-12 2014-11-12 34323080012014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 116.dt03.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-11-12 2014-11-12 34023080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 41279,fatura dt.12.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) DIMEX Berat 48,000 2014-11-10 2014-11-11 33723080012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 49 dt.31.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) AQIF MARRA Berat 17,000 2014-11-10 2014-11-11 33623080012014 Kancelari Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr12.dt.17.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) MEHMET ISMAILI Berat 6,250 2014-11-10 2014-11-11 33823080012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.33.dt.24.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 12,559 2014-11-10 2014-11-10 33923080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 826 dt.31.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 5,598 2014-11-05 2014-11-05 33223080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 790.dt.31.10 . 2014