Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 55,000 2014-09-03 2014-09-04 26123080012014 Udhetim i brendshem Komuna Velabisht 2308001,pagese per dieta gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,157,425 2014-09-03 2014-09-04 26023080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) ANSIG Berat 24,900 2014-09-03 2014-09-04 26223080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.06.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 13,728 2014-09-04 2014-09-04 26323080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 656.dt.30.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 129,960 2014-09-03 2014-09-04 2593080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.05.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 22,000 2014-09-03 2014-09-03 2563080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.01.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 21,996 2014-09-02 2014-09-03 25523080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim pagat e keshilltareve Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 130,536 2014-09-03 2014-09-03 2583080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.05.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 164,115 2014-09-03 2014-09-03 2573080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.13.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 34,220 2014-09-02 2014-09-02 25123080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 110,226 2014-09-02 2014-09-02 24923080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 37,252 2014-09-02 2014-09-02 25023080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 90,000 2014-09-02 2014-09-02 25223080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat per punonjesit me kontrate Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 10,000 2014-09-02 2014-09-02 25323080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat per punonjesit me kontrate Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 1,044,533 2014-09-02 2014-09-02 24823080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 196,964 2014-09-02 2014-09-02 25423080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagat e keshilltareve Gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Berat 2,730 2014-08-22 2014-08-25 24423080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 231.dt.21.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) PUBLIKIME SHQIPTARE Berat 56,000 2014-08-22 2014-08-25 24323080012014 Sherbime te printimit dhe publikimit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.156.dt.29.07.2014
  Komuna Velabisht (0202) INA Berat 185,896 2014-08-22 2014-08-25 24123080012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.36.dt.28.07.2014
  Komuna Velabisht (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 1,699 2014-08-22 2014-08-22 24723080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 25051 fatura dt.22.07.2014