Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 10,000 2014-10-02 2014-10-03 28523080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat punonjes me kontrate Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 90,000 2014-10-02 2014-10-03 28423080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 21,996 2014-10-02 2014-10-03 28823080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese tatim ne burim per keshilltaret Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,000 2014-10-02 2014-10-03 28923080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagese per punonjes me kontrate
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 60,000 2014-10-02 2014-10-03 29023080012014 Udhetim i brendshem Komuna Velabisht 2308001,pagese per dieta
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 196,964 2014-10-02 2014-10-03 28723080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese per keshilltaret Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 37,252 2014-10-02 2014-10-02 28223080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 101,684 2014-10-02 2014-10-02 28123080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 1,102,960 2014-10-02 2014-10-02 28023080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 126,940 2014-09-22 2014-09-23 27723080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihma ekonomike korrik-gusht 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 85,000 2014-09-22 2014-09-23 27823080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihma ekonomike per raste te vecanta
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 156,643 2014-09-22 2014-09-23 27523080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 612.dt.31.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 129,960 2014-09-22 2014-09-23 27623080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 613.dt.31.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 63,872 2014-09-22 2014-09-23 27623080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 152.dt.04.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,200 2014-09-17 2014-09-18 27423080012014 Sherbime telefonike komuna velabisht berat pagese telefoni
  Komuna Velabisht (0202) SADIKU SH.P.K. Berat 86,100 2014-09-12 2014-09-16 27223080012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim komuna velabisht berat lik fat shtator 2014 mat pastrimi
  Komuna Velabisht (0202) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Berat 37,200 2014-09-12 2014-09-15 27323080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit komu avelabisht berat lik fat gusht 2014 sigurim mjeti
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 4,950 2014-09-10 2014-09-10 26623080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh komuna velabisht pagese tatim qera ambienti
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 44,550 2014-09-10 2014-09-10 26523080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh komuna velabisht pagese qera ambienti
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,718 2014-09-04 2014-09-04 26423080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 627.dt.29.08.2014