Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 280,582 2014-10-20 2014-10-21 31423080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 30 dt.02.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 148,154 2014-10-20 2014-10-21 31323080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 782 dt.29.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) GURI I BARDHE Berat 160,373 2014-10-20 2014-10-21 31223080012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 783 dt.29.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 2,614 2014-10-16 2014-10-16 31123080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 25051.fatura dt18.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 53,535 2014-10-16 2014-10-16 31023080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 41483.42787.40813.40809.40810.fatura dt.01.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 49,000 2014-10-15 2014-10-15 30423080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 31.dt.01.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 307,550 2014-10-15 2014-10-15 3033080012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat Komuna Velabisht 2308001 pagese per shpronesime
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 2,189 2014-10-10 2014-10-10 30123080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 25051.fatura dt.18.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 48,252 2014-10-10 2014-10-10 29923080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 40813.42787.41483.40809.40810.fatura dt.29.08.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,139,675 2014-10-10 2014-10-10 30223080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 14,140 2014-10-10 2014-10-10 30023080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 42239.42900.40807.40804.41279.40812.90244..fatura dt.11.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 13,477 2014-10-07 2014-10-08 29723080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.30.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,200 2014-10-07 2014-10-08 29623080012014 Sherbime telefonike Komuna Velabisht 2308001,sherbime telefonie Kastriot Rrapaj
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 29,700 2014-10-07 2014-10-07 29223080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,pagese per qeramarrje
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,300 2014-10-07 2014-10-07 29323080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim pagese per qeramarrje
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,832 2014-10-07 2014-10-07 29523080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 711.dt.30.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 22,000 2014-10-07 2014-10-07 29423080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 910.dt.06.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 255,486 2014-10-03 2014-10-06 29123080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature 153.dt.04.09.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 34,220 2014-10-02 2014-10-03 28323080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Shtator 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 20,000 2014-10-02 2014-10-03 28623080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat punonjes me kontrate Shtator 2014