Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) ERVIN SADIKU Berat 44,400 2014-06-25 2014-06-26 1863080012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 24.dt.28.05.2014
  Komuna Velabisht (0202) ALBPRINT Berat 231,600 2014-06-25 2014-06-26 1883080012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 2.dt.18.02..2014
  Komuna Velabisht (0202) ILIR MANKA Berat 19,800 2014-06-25 2014-06-26 1873080012014 Kancelari Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 62.dt.25.05.2014
  Komuna Velabisht (0202) ILIR MANKA Berat 70,320 2014-06-25 2014-06-26 1893080012014 Kancelari Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.7dt.03.02.2014
  Komuna Velabisht (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 58,280 2014-06-18 2014-06-19 18623080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 42239.40804.42900.40812.41279.41483.40810.fatura dt.13.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 54,882 2014-06-16 2014-06-18 18423080012014 Karburant dhe vaj komuna Velabisht 2308001likujdim fature nr 7.dt.28.02.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 6,628 2014-06-16 2014-06-18 18523080012014 Sherbime telefonike komuna Velabisht 2308001 per Kastriot Rrapaj sherbime telefonie
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 196,964 2014-06-16 2014-06-16 18223080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001 pagese per keshilltaret maj 2014
  Komuna Velabisht (0202) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Berat 1,960 2014-06-12 2014-06-16 17523080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 160.dt.11.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 21,996 2014-06-16 2014-06-16 18323080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001 tatim ne burim per keshilltaret maj 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,364,275 2014-06-16 2014-06-16 18123080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001 paaftesi Maj 2014
  Komuna Velabisht (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 11,338 2014-06-11 2014-06-11 17323080012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit komuna velabisht lik fat qershor 2014 takva vjetore te automjeteve
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 18,000 2014-06-09 2014-06-10 16123080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001 paga per punonjesit me kontrate maj 2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 1,000 2014-06-09 2014-06-10 16623080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001 tatim ne burim per marrje ambjenti me qera
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 35,100 2014-06-09 2014-06-10 16323080012014 Uje Komuna Velabisht 2308001 likujdim listepagese per blerje uji
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,000 2014-06-09 2014-06-10 16523080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001 liste pagesa per marrje ambjenti me qera
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 25,782 2014-06-09 2014-06-10 16823080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001 likujdim fature dt.31.01.2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 22,000 2014-06-09 2014-06-10 16723080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001 likujdim fature dt.11.02.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 112,840 2014-06-09 2014-06-10 17223080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001 ndihma ekonomike
  Komuna Velabisht (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 11,653 2014-06-09 2014-06-10 16223080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001 likujdim kontrate 42787.40807.90244.40813.40809.25051 maj 2014