Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 90,000 2014-08-04 2014-08-04 2193080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat punonjes me kontrate Korrik 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 34,220 2014-08-04 2014-08-04 2183080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Korrik 2014
  Komuna Velabisht (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 44,119 2014-07-14 2014-07-15 21423080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 40813.42900.90244.42787.41483.4080.940.810.fatura dt.03.07.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,373,925 2014-07-10 2014-07-11 20823080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,278 2014-07-09 2014-07-09 20623080012014 Sherbime telefonike Komuna Velabisht 2308001 pagese per Kastriot Rrapaj sipas listepageses
  Komuna Velabisht (0202) AQIF MARRA Berat 30,000 2014-07-07 2014-07-08 20523080012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 14.dt.25.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 13,908 2014-07-07 2014-07-07 20423080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 495.dt.30.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 55,000 2014-07-02 2014-07-03 19923080012014 Udhetim i brendshem Komuna Velabisht 2308001,pagese per dieta
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 34,220 2014-07-02 2014-07-03 19423080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Gj.Civile Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 22,000 2014-07-03 2014-07-03 20323080012014 Sherbime te tjera Komuna velabisht 2308001,likujdim fature 787.dt.06.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 20,000 2014-07-02 2014-07-03 19523080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat punonjes me kontrate Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,284 2014-07-03 2014-07-03 20123080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna velabisht 2308001,likujdim fature nr 468.dt.30.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 21,996 2014-07-02 2014-07-03 19823080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim per keshilltaret Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 1,088,308 2014-07-02 2014-07-03 19123080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) ERVIN SADIKU Berat 24,000 2014-07-03 2014-07-03 20223080012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 27.dt.04.06.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 109,892 2014-07-02 2014-07-03 19323080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 90,000 2014-07-02 2014-07-03 19623080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat punonjes me kontrate Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 196,964 2014-07-02 2014-07-03 19723080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese per keshilltaret Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 37,252 2014-07-02 2014-07-03 19223080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat Qershor 2014
  Komuna Velabisht (0202) ARTAN PAJO/K32513126E Berat 182,940 2014-06-25 2014-06-27 1903080012014 Karburant dhe vaj Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.7dt.03.02.2014