Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 29,700 2014-11-05 2014-11-05 32923080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,likujdim qera ambjenti sipas liste pageses Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 15,000 2014-11-05 2014-11-05 33523080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,235,833 2014-11-05 2014-11-05 33323080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 55,750 2014-11-05 2014-11-05 33423080012014 Ndihme ekonomike Komuna Velabisht 2308001,ndihme ekonomike tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 60,000 2014-11-05 2014-11-05 33123080012014 Udhetim i brendshem Komuna Velabisht 2308001,dieta Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,300 2014-11-05 2014-11-05 33023080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim qera ambjenti Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 22,419 2014-11-03 2014-11-04 32523080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim per keshilltaret Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 37,252 2014-11-03 2014-11-04 32123080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 201,771 2014-11-03 2014-11-04 32423080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese per keshilltaret Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 108,000 2014-11-03 2014-11-04 32323080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve me kontrate Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 1,150,128 2014-11-03 2014-11-04 31923080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,020 2014-11-04 2014-11-04 32723080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 40807.42900.40812,fatura dt.12.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 22,000 2014-11-04 2014-11-04 32623080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.06.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 34,220 2014-11-03 2014-11-04 32223080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,200 2014-11-04 2014-11-04 32823080012014 Sherbime telefonike Komuna Velabisht 2308001,sherbime telefonie (Kastriot Rrapaj)
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 101,681 2014-11-03 2014-11-04 32023080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Tetor 2014
  Komuna Velabisht (0202) ARET Berat 288,720 2014-10-22 2014-10-22 31723080012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.83.dt.13.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) AQIF MARRA Berat 15,000 2014-10-22 2014-10-22 31823080012014 Kancelari Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.61dt.02.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) AQIF MARRA Berat 6,900 2014-10-22 2014-10-22 31523080012014 Kancelari Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.62.dt.02.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) C O L O M B O Berat 21,600 2014-10-22 2014-10-22 31623080012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr.1177.dt.02.10.2014