Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Velabisht (0202) All All 82,520,612.00 314 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Velabisht (0202) YLLI ÇOBO Berat 192,000 2014-12-11 2014-12-12 38323080012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 34.dt.25.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 13,643 2014-12-11 2014-12-11 38023080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.30.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 11,000 2014-12-11 2014-12-11 38123080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature dt.06.12.2014
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,696 2014-12-05 2014-12-05 37623080012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna Velabisht 2308001 likujdim fature nr 877.dt.03.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) AQIF MARRA Berat 7,800 2014-12-05 2014-12-05 3773080012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Velabisht 2308001,likujdim fature nr 62.dt.19.11.2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 57,500 2014-12-05 2014-12-05 37523080012014 Udhetim i brendshem Komuna Velabisht 2308001 pagese per dieta
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 102,917 2014-12-05 2014-12-05 37423080012014 Paga baze Komuna Velabisht page personeli
  Komuna Velabisht (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,222,525 2014-12-05 2014-12-05 3793080012014 Pagese paaftesie Komuna Velabisht 2308001,paaftesi Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 201,771 2014-12-03 2014-12-04 36823080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,pagese per keshilltaret Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 108,000 2014-12-03 2014-12-04 36723080012014 Te tjera paga me kontrate Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonje me kontrate sve Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 35,598 2014-12-03 2014-12-04 36623080012014 Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 38,768 2014-12-03 2014-12-04 36523080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 29,700 2014-12-03 2014-12-04 37023080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,pagese per qeramarrje ambjenti
  Komuna Velabisht (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,200 2014-12-03 2014-12-04 37223080012014 Sherbime telefonike Komuna Velabisht 2308001,pagese per Kastriot Rrapaj
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 22,419 2014-12-03 2014-12-04 36923080012014 Sherbime te tjera Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim per keshilltaret Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) BANKA CREDINS Berat 1,129,517 2014-12-03 2014-12-04 36323080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,300 2014-12-03 2014-12-04 37123080012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Komuna Velabisht 2308001,tatim ne burim per qeramarrje ambjenti
  Komuna Velabisht (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 140,854 2014-12-03 2014-12-04 36423080012014 Paga baze Komuna Velabisht 2308001,pagat e punonjesve Nentor 2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 2,854 2014-11-20 2014-11-20 36223080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 25051,fatura dt.21.10.2014
  Komuna Velabisht (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 39,820 2014-11-20 2014-11-20 36123080012014 Elektricitet 2308001 Komuna Velabisht 2308001,likujdim kontrate 42900.41279.40812.40807.42239.90244,fatura dt.11.11.2014