Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 112,208 2014-12-30 2014-12-31 59321660012014 Elektricitet 2166001 Bashkia Kamez Lik energji Fatura permbledhese Kont:K623445,k6233376,k447514,k449199,k626986,k449624,k447515,k448430,k448429,k449195
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-12-30 2014-12-31 61321660012014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik Bashkia Kamez pergatitje gazeta, kont ne vazhdim 93dt.05.04.2014 pv.29.12.2014 fat.50 dt.29.12.2014 seria 6711850 fh. nr.118 dt.29.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 66,000 2014-12-30 2014-12-31 610121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.63 dt.11.12.2014 seria 09959409 kont.07.03.2013 sit. perf.dt.05.08.2013
  Bashkia Kamez (3535) "PALMA CONSTRUCION" Tirane 126,204 2014-12-30 2014-12-31 60321660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.18 dt.26.12.2014 seria 19466167 fat.40 dt.16.12.2013 seria 06922741 urdh.304 dt.20.12.2014 kont 259 dt.05.04.2013 sit. perf.20.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) "PALMA CONSTRUCION" Tirane 128,160 2014-12-30 2014-12-31 60221660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres punimesh fat.37 dt.16.12.2013 s06922738 urdh. lik 306 dt.20.12.2014 kont.287 dt.05.04.2013 sit. perf.28.06.2013
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 4,392 2014-12-30 2014-12-31 59421660012014 Elektricitet 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K449190,K450625,K620108 tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 113,184 2014-12-30 2014-12-31 60821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.61,62 dt.11.12.2014 seria 09959407,09959408 kont.215 dt.04.04.2013 sit. perf.01.12.2014 dhe sit. perf17.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 36,855 2014-12-31 2014-12-31 61721660012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Kamez Tatim Nderlidhesa bordero nentor 2014
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 26,684 2014-12-30 2014-12-31 61421660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Kolaudim punime kont.106 dt.04.04.2011 akt kolaudim fat.09 dt.07.04.2014 seria 09456109
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 45,600 2014-12-30 2014-12-31 61521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez kolaudim punime kont nr,372 dt.21.06.2013 ne vazhdim akt kolaudim 372 dt.21.06.2013 fat.13 dt.07.04.2014 seria 09456113 up.372 dt.14.06.13 rap. vl21.06.2013 shk. sjellje me vonese bllok. fondesh
  Bashkia Kamez (3535) "PALMA CONSTRUCION" Tirane 126,960 2014-12-30 2014-12-31 60121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres punime rr. paqesori Frutikulturefat38 dt.16.12.2013 seria 06922739 urdh.305 dt.20.12.2014 up. 148/1 dt.25.03.13 kont.263 dt.05.04.13 sit perf.14.06.2013
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,667 2014-12-30 2014-12-31 60621660012014 Shpenzime per honorare Bashkia Kamez Honorare grupi tatim ne burim permb. bordero nentor 2014 urdher 280 dt.03.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 331,695 2014-12-31 2014-12-31 61621660012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Kamez Nderlidhesa bordero nentor 2014
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 30,000 2014-12-30 2014-12-31 612121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.60 dt.11.12.2014 seria 09959406kont.309 dt.08.04.2013 sit. perf.30.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 50,400 2014-12-30 2014-12-31 611121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.64 dt.11.12.2014 seria 09959410 kont.07.03.2013 sit. perf.dt.05.06.2013
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 78,786 2014-12-30 2014-12-31 60921660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.59 dt.11.12.2014 seria 09959405 kont.215 dt.04.04.2013 sit. perf.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 72,000 2014-12-30 2014-12-31 6091121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Mbikqyres fat.65dt.11.12.2014 seria 09959411 kont.07.03.2013 sit. perf.dt.05.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 493,347 2014-12-29 2014-12-30 59521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertimin e mureve rrethuese Bashkia Kamez Mbikeqyres punime ndertim shkolla kamza 4Fiqerete Uka kont ne vazhdim 2/1 dt.29.10.2012 mbajtur tatim ne burim , urdher 238 dt.29.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 298,000 2014-12-30 2014-12-30 60721660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Ndihme ekonomike emergjente permbledhese bordero dhjetor 2014 vkb.75 dt.24.12.2014 urdher 307 dt.26.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 8,157,000 2014-12-29 2014-12-30 60021660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Ndihme ekonomike shperblim sipas shk. min. Mir. Soc.bordero dhjetor 2014