Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 11,601 2014-11-03 2014-11-04 8921660012014pastr Shpenzime per honorare Nd Pastrimit Kamez Ndalesa telefoni Shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,704 2014-11-03 2014-11-04 7821660012014 Uje Nd Ujsjelles Kamez Lik telefon kont 01.07.2014 fat dt.30.09.2014 nr. serial 718499543
  Bashkia Kamez (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 18,370,650 2014-10-30 2014-10-30 16621660012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Bashkia Kamez Paaftesia Invalidet tetor 2014 permbledhese bordero tetor 2014 vkb. nr56 dt.23.10.2014 konfirmim pref.4976/1 dt.30.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHOQATA "VALBONA BASKET" Tirane 548,000 2014-10-30 2014-10-30 43821660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Kamez shpenzime ekipi basketbollit maj 2014 akt marveshje 486 dt.13.02.2014 urdher 265,246 dt.29.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 48,013 2014-10-28 2014-10-29 43621660012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K627758 fat.602692532,604516356,605937068
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 11,758 2014-10-28 2014-10-29 434121660012014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K562438 fat.613924394,615065371,616334083
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 189,146 2014-10-27 2014-10-28 43421660012014 Ndihme ekonomike 2166001 Bashkia Kamez Lik energji fat 606946840,608151252,609683872,6010371682,611628560,612836097,613995124,615065556,616744744
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 124,739 2014-10-27 2014-10-28 42221660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Lik. 5% rr.Golaj 1 Bathore Um.dorez.nr.204dt.16.07.2014 pv. dt.16.07.2014 kont ne vazhdim 177dt03.04.2013 sit perf.dt.18.04.2013 fat.154 dt.03.06.2013 seria 05930827 akt. kol. dt.17.05.2013
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 168,731 2014-10-27 2014-10-28 42421660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Lik. 5% garanci rr.28 nentor L.Bathoreurdh.md.nr.203 dt.16.07.2014 pv.md16.07.2014fat155dt.03.06.13seria05930828kont.ne vazh nr.154dt.03.04.2013akt.kol.24.05.14sit.perf.20.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 600,000 2014-10-27 2014-10-28 42321660012014 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Kamez Lik. dif. sit. perf. rr.Helsinki lik 5% kont ne vazhdim nr217 dt.04.04.13 sit. perf.02.05.2013 akt. kol.03.05.2014 fat.153 dt.22.05.2013 seria 059300826
  Bashkia Kamez (3535) XHI-AJ Tirane 428,970 2014-10-27 2014-10-28 43121660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Lik 5%garanci Kuz l.gramshal ,urdh.mar.dor261dt.23.10.14 pro.verb.23.10.14 fat47dt.13.05.13se 068546784akt kol.13.05.2013kont.vazh198dt.11.04.2011sit.perf.13.05.2013fat.15dt.04.07.11ser 68546768fa28dt.05.04.12se68546781
  Bashkia Kamez (3535) LIQENI VII SH.A Tirane 2,566,728 2014-10-27 2014-10-28 41721660012014 Blerje dokumentacioni - Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme - Kancelari - Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres - Sherbime te tjera Bashkia Kamez Ndertim rr.Banka Botrore lik. sit. nr.1 fat.28 dt.07.05.2013 seria 07665225 up. 39 dt.18.01.13 pv. 04.03.2013 rap. perf.04.03.13 njof.fit.104dt04.03.13 kont.303dt05.04.13 sit.1dt09.06.14 fat.259dt.09.06.14 seria 14333277
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 443,953 2014-10-27 2014-10-28 43321660012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2166001 Bashkia Kamez Lik energji fat 610371681,611628559,612836096,613995119,615065557,616334329
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 702,401 2014-10-27 2014-10-28 42121660012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Kamez lik.5%Ndertim rr.Rozafa Umd.205dt16.07.14 pv. marrj.dorez.16.07.14 akt. kol.22.05.13 kont. vazhdim 193dt.04.04.13 sit. perf.22.05.13 fat.163dt.20.06.13seria 05930836 fat.146dt.16.04.13 seria 05930819
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,224,614 2014-10-24 2014-10-27 8721660012014 Sherbime te tjera Ndermarja Pastrimit Kamez Bl. Karburanti, kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 ft.6302 dt.01.10.2014 seria 17406302 fh.nr.22 dt.01.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) S I R E T A 2F Tirane 562,906 2014-10-27 2014-10-27 42621660012014 Sherbime te tjera Bashkia Kamez Lik. 5% garanci urdh.md.nr.258 dt.23.10.2014 pv.md23.10.2014fat.110dt.09.02.2012seria87064330fat.282dt.03.09.2012seria 87064153kont.ne vazh nr.125dt.11.03.2011akt.kol.05.11.2013sit.perf.10.10.2013fat137dt.03.12.13 se.05903297
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 600,000 2014-10-27 2014-10-27 42021660012014 Kancelari Bashkia Kamez Nd.rruga Sofia dif.sit.per fat.161dt.17.06.13 lik.5%urdh.dorez.nr.207dt.16.07.14 pv.dorez16.07.14 fat.162dt.17.06.13seria 05930835akt.kol.06.06.13kont.vazh.nr.165dt03.04.13 sit.perf.05.06.13 fat161dt.17.06.2013 ser.05930834
  Bashkia Kamez (3535) K A C D E D J A Tirane 1,732,595 2014-10-27 2014-10-27 42821660012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Bashkia Kamez Lik. sit. nr 3 ndert.rr. Tokiolagj.4 kont ne vazhdim 199 dt.10.09.2012 sit. 3 dt.01.07.2013 fat.27 dt.20.07.2013 seria 09137010
  Bashkia Kamez (3535) KUPA Tirane 600,000 2014-10-27 2014-10-27 41921660012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Kamez Ndert.rr.baldushk lik5% lik.sit.perf.fat.34 dt.28.06.14 fat.19dt.23.05.13 ser04276719 kont.vazh277dt05.04.13 sit.per.03.07.13 akt. kol.03.07.13 fat.34dt28.06.13 seria 04276734
  Bashkia Kamez (3535) ERMIR GODAJ Tirane 500,000 2014-10-27 2014-10-27 43221660012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Kamez Ekzekutim vend gjyqi per Defrim Prenci shkresa 1105dt20.03.2014 urdher 263 dt.23.10.2014 vendim gjykate nr.1929 dt.17.07.2012