Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 56,198 2014-10-02 2014-10-03 7021660012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune Nd Ujsjelles ndalese muaji gusht 2014 sipas permb. bordero 02.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) UNION BANK SHA Tirane 2,288,975 2014-10-02 2014-10-02 7521660012014 Paga baze Nd Pastrimit Pagat listepagesa muaji shtator 2014 nr. pun. pl90 fakt90
  Bashkia Kamez (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 28,727 2014-10-02 2014-10-02 7721660012014 Karburant dhe vaj ND Pastrimit paga Aferdita Kulici urdher ekzekutim nr.2443 dt.22.05.2009 ne vazhdim
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 11,337 2014-10-02 2014-10-02 7621660012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Nd Pastrimit Ndalese plus muaji gusht 2014
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-09-25 2014-09-26 36821660012014 Paga baze Bashkia Kamez Perg. per botim dhe shtyp gazeta fat.nr.28 dt.19.09.2014 seria 6711828 fh.nr.77 dt.05.09.2014 kont. ne vazhdim 93 dt.05.04.14 proc.vmd dt.19.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) MIQESIA SH.P.K. Tirane 55,224 2014-09-24 2014-09-25 6621660012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune Nd.Ujsjelles Kanalizime Blerje Hipoklorit Na kont ne vazhdim dt.27.03.2014 nr.129 fat.58 dt.17.09.2014 seria 16623058 fh.nr.19 dt.17.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) K A C D E D J A Tirane 815,125 2014-09-24 2014-09-24 36921660012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit Bashkia Kamez Lik.Situacion perfundimtar rr. Altruist fat.29 dt.05.08.2013 seria 09137012 diference fature diference nga urdher shpenz.204 dt.05.06.2014 kont ne vazhdim 209 dt.04.04.13 sit perf.20.06.2013 akt.kolaudim 19.07.2013
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 280,000 2014-09-23 2014-09-24 36621660012014 Shpenzime gjyqesore Bashkia Kamez Ndihme ekonomike emergjente Permbledhese bordero shtator 2014 vkb nr.43 dt.04.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) K A C D E D J A Tirane 4,509,901 2014-09-24 2014-09-24 36721660012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Bashkia Kamez Lik. sit.3rr.Belsh Bathore7kont.ne vazhdim 233dt.04.0413sitdt03.06.13sit02.09.14fat.22dt.03.06.13seria09137005liksit perf.(pjesor)fat.15dhe 14dt02.09.14ser.09137036dhe 09137035
  Bashkia Kamez (3535) STELA SUVENIR Tirane 28,800 2014-09-18 2014-09-18 36521660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Blerje materiale te ndryshme proc.verbal nr.4 dt.27.06.2014 fat.573 dt.27.06.2014 seria 132277221 fh.57/3 dt.27.06.2014 urdher marrje dorez.150 dt.20.06.2014 akt,marrje dorez.20.06.2014
  Bashkia Kamez (3535) SAIMIR DOGJANI Tirane 500,000 2014-09-17 2014-09-18 36121660012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bashkia Kamez vendim gjyqesor per Xhaferr Bakalli likuidim pjesor shkresa nr.778 dt.11.03.2014 urdher 232 dt.16.09.2014 vendimi i gjykates se apelit nr.1700 dt.10.09.2013
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,227,546 2014-09-17 2014-09-18 7421660012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Nd.Pastrimit Blerje karburanti kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 ft.6537 dt.01.09.2014 seria 15646537 fh.nr.20 dt.01.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 14,294,120 2014-09-18 2014-09-18 36321660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Nd. Ekonomike gusht 2014 vendimi sherbimit social shteteror nr.8 dt.11.09.2014 bordero gusht 2014
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-09-16 2014-09-17 36021660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bashkia Kamez pergatitje per botim fat.25 dt.05.09.14seria 6711825 fh.nr.75 dt.05.09.2014 kont. ne vazhdim 93 dt.05.04.14
  Bashkia Kamez (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 40,033 2014-09-16 2014-09-17 35921660012014 Pagese paaftesie Bashkia Kamez telefon muaji gusht 2014 nr.klientit 1380484921 seria 7178222980
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 305,453 2014-09-16 2014-09-17 35621660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Blerje karburant kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.04.2014 fat.6536 dt.01.09.2014 seria 15646536 flete hyrje nr.71 dt.01.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 39,195 2014-09-12 2014-09-15 35521660012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2166001 Bashkia Kamez Lidhje kontrate per palestren bathore fat.nr.562 dt.11.092014 seria 16888986 urdher 230 dt.11.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 4,000 2014-09-10 2014-09-12 33221660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Lik rinovim domani urdh 220 dt 05.09.2014 fat 125222685 dt 03.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 13,369,700 2014-09-10 2014-09-11 35321660012014 Karburant dhe vaj Bashkia Kamez Lik ndih ekon korrik 2014 vend 7 dt 19.08.2014
  Bashkia Kamez (3535) TOP-OIL Tirane 441,600 2014-09-10 2014-09-11 7221660012014 Paga baze Nd/Pastrimit Kamez Bl Ad Blue up 49 dt 18.08.2014 fo 19.08.2014 njoft fit 23.08.2014 fat 210 dt 25.08.2014 fh 19 dt 25.08.2014