Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) ALMO KONSTRUKSION Tirane 1,000,000 2014-10-27 2014-10-27 42921660012014 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Kamez Lik. sit. nr 2 dt.23.04.2011 ndertim rr.2Prilli dif. urdher shp.82 dt.02.04.2014 fat.9 dt.01.05.2011 kont ne vazhdim 142 dt.16.03.2011 sit.2 dt.23.04.2011 fat.9dt01.05.2011 seria 22345560
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 270,000 2014-10-21 2014-10-22 41021660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Materiale elekt. up.215 dt.02.10.2014 proc. verb.06.10.2014 njof. fit.06.10.2014 fat.40 dt.07.10.2014 seria 6481517 fh. 80 dt.07.10.2014 urdh. marrje dorez. nr.218 dt.07.10.2014 proc. verb. marrje dorez. dt.07.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 304,954 2014-10-21 2014-10-22 41421660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia kamez Blerje karburant kont. ne vazhdim nr.60 dt.14.14.2014 fat.6301 dt.01.10.2014 seria 17406301 fh.nr.79 dt.01.10.2014 pv. marrje dorez.dt.01.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,339,200 2014-10-17 2014-10-20 7721660012014 Paga baze - Pagese per ushtaraket e liruar ne reforme - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Nd.Ujsjelles Kanalizime Kamez blerje uji gusht 2014 fat.233 dt.31.08.2014 nr.S06157927
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 1,552,904 2014-10-17 2014-10-20 7621660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Nd Ujesjell Kamez Lik energji kontr K447858,fatura 616742796 dt.30.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) TETEM MUÇOBEGA Tirane 118,200 2014-10-16 2014-10-17 8521660012014 Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune Nd.Pastrim Gjelberim Kamez vaditje pemesh up.nr.51 dt.18.08.2014 Fo.19.08.2014 njof. fit.20.08.2014 kont.51/1 dt.21.08.2014 ft.35 dt.30.09.2014 seria 11345470 sipas siuacionit dt.20.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) TETEM MUÇOBEGA Tirane 130,799 2014-10-16 2014-10-17 8621660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Nd.Pastrimit kamez Larje rrugesh up.50 dt.18.08.2014 fo.19.08.2014 njof. fit.20.08.2014 kont.52 dt21.08.2014 ft.31 dt.20.09.2014 seria 11345466 sipas situacionit me dt.20.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 368,602 2014-10-14 2014-10-14 40621660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Ndert rruga selishte(lik me von mung fondi) dif e fat 183,296 dt 30.07/01.08.2014 sit 29.07.2014 kontr vazhd 162 dt 30.06.2014 akt kol 29.07.2014 up 161 dt 30.06.2014
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-10-14 2014-10-14 40721660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Perg.per botim gazete kontr vazhd 93 dt 05.04.2014 fat 33 dt 08.10.2014 fh 82 dt 08.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 667,455 2014-10-14 2014-10-14 40521660012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Kamez Ndert rruga selishte(lik me von mung fondi) dif e fat 184 dt 30.07.2014 sit perf 30.07.2014 up 164 dt 30.06.2014 kontr vazhd 165 dt 30.06.2014 akt kol 30.07.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 324,000 2014-10-09 2014-10-10 7321660012014 Paga baze - Sherbime telefonike Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Blerje materialeper KUN up.19 dt.22.09.2014 fo,23.09.14 pv.24.09.2014 njof. fit.24.09.2014 kont.25.09.14 AMD dt.29.09.2014 FT.1692dt29.09.2014 ser.11501692
  Bashkia Kamez (3535) K A C D E D J A Tirane 1,140,238 2014-10-09 2014-10-10 39621660012014 Elektricitet Bashkia Kamez 466 Lik 5%garanci punime , urdher 243 dt.29.09.2014 pcv.marrje dorez.29.09.2014 kont.vazhd.393 dt.06.09.2013 sit.perf.12.09.2013 fat.31dt12.09.13 seria 09127014 akt. kol.12.09.2013
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 238,800 2014-10-09 2014-10-10 7221660012014 Uje Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Pastrim me bot up.20 dt.22.09.14 fo.23.09.14 pv.24.09.2014 njof. fit.24.09.2014 kont.26.09.14 AMD dt30.09.2014 ft,1693 dt.30.09.2014 seria 11501693
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 324,000 2014-10-09 2014-10-10 7121660012014 Shpenzime gjyqesore Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez ,Sherbime me bot ,up.21dt22.09.2014FO.23.09.2014 pv.24.09.2014Njof. fit.24.09.2014 kont.dt.25.09.2014 AMD dt.30.09.2014 ft.1694 dt.01.10.2014 seria 11501694
  Bashkia Kamez (3535) EVEREST / MAT Tirane 76,447 2014-10-09 2014-10-10 39421660012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Bashkia Kamez 466 likuidim 5% garanci , urdher 244 dt.29.09.2014 pv. marrje dorez.29.09.2014 kont.nr.392 dt.06.09.2013 sit.nr.perf.shtesa 12.09.2013 fat.32dt.12.09.13,seria 05642183 akt.kol.12.09.2013
  Bashkia Kamez (3535) MAJLIND LAMÇE Tirane 19,008 2014-10-08 2014-10-09 8021660012014 Sherbime telefonike ND Pastrimit Kamez Grasatim makina kont.ne vazhdim nr.36 dt.06.06.2014 fat.47 dt.01.10.2014 seria 15267598
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 33,600 2014-10-08 2014-10-09 7921660012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ND Pastrimit Kamez Larje makinash kont ne vazhdim nr.30 dt.28.05.2014 fature 7001 dt.30.09.2014 seria 17407001
  Bashkia Kamez (3535) SAJMIR MUKA Tirane 164,160 2014-10-08 2014-10-09 7821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ND Pastrimit Kamez Blerje pllaka varresh kont.30 dt.30.05.2014 ne vazhdim ft.377 dt.02.10.2014 seria 13510883 fh. nr.23 dt.02.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 55,556 2014-10-07 2014-10-08 39321660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Tatim ne burim kont ne vazhdim 2/1 dt.29.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 42,000 2014-10-07 2014-10-08 38721660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Mbikqyrje hapje hapsira urdher239 dt.29.09.2014 up.369 dt.20.06.2013 rap. vler.21.06.13 njof fit.21.06.13 kont.373 dt.21.06.13 sit.perf.11.07.2014 fat.12 dt.07.04.2014 seria 09456112 shkrese fat.sjelle me vonese arsyeja fond