Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 2,700 2014-10-07 2014-10-08 39821660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez blerje dokumentacion licenca urdhr247 dt.07.10.2014 fat.406 dt.02.10.2014 seria 13688613
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 36,371 2014-10-07 2014-10-08 39021660012014 Elektricitet Bashkia Kamez kolaudim punimesh rr. selisht bathore urdh.240dt.29.09.2014 vend.169 dt.16.10.2012 kont.169/1 dt.16.10.2012 akt. kol.13.06.13 fat.11 dt.07.04.14seria 09456111
  Bashkia Kamez (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 500,000 2014-10-07 2014-10-08 39221660012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Kamez Mikqyrje punimesh shkolla kont ne vazhdim nr.2/1 dt.29.10.2012 mbajtur tatim ne burim , urdher 238 dt.29.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 57,600 2014-10-07 2014-10-08 38921660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Mbikqyres punime urdher 241 dt.29.09.2011up.151 dt.26.03.13,rap. vleresimi 01.04.13 njf.fit.01.04.13 kont nr.195 dt.04.04.13 sit perf.07.07.2014 fat.02 dt.20.06.2014 seria 09456102akt.kol.dt.07.07.2013
  Bashkia Kamez (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 83,352 2014-10-07 2014-10-08 39921660012014 Shtese page per funksionin Bashkia Kamez Sherbim posta shtator 2014 fat.4119 dt.26.09.2014 seria 12596147
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 3,577,880 2014-10-07 2014-10-08 37621660012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Kamez Lik sit perf rruga Paqesori um dorez233 dt.29.09.2014 akt marrje dorez29.09.2014 fat502 dt02.09.2014 seria 10517502 kont261 dt.05.04.2013 sit.perf14.06.2013 akt kol04.06.2013dhe 01.08.2014 fat.5991 dt.14.06.2013 seria 09235991
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 15,556,440 2014-10-07 2014-10-08 40121660012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Kamez Nd Ekonomike shtator 2014 permb. bordero shtator 2014 vendimi i sherbimit social nr.9 dt.29.09.2014
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 13,415 2014-10-07 2014-10-08 39121660012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Kamez kolaudim punimesh rr.28 nentori urdh.236dt.29.09.2014 vend. dt.03.04.2013 kont.03.04.2013 akt. kol.24.05.13 fat.10 dt.07.04.14seria 09456110
  Bashkia Kamez (3535) TESLA VIZION Tirane 194,779 2014-10-07 2014-10-08 38821660012014 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore Bashkia Kamez Kolaudim punimesh urdher237 dt.29.09.2014 vendimi 41 dt.29.10.2012 kont.211 dt.29.10.2012 akt.kolaudim 01.04.2014 fat08 dt.01.04.2014 seria 09456108
  Bashkia Kamez (3535) SHOQATA "VALBONA BASKET" Tirane 807,000 2014-10-07 2014-10-08 40021660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse Bashkia Kamez shpenzime ekip basketbolli Kamza akt mareveshje 486 dt.13.02.2014 urdher 245,246,dt.07.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 190,770 2014-10-06 2014-10-07 37821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Pagat bordero shtator 2014 nr pun. 4-4
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 368,550 2014-10-06 2014-10-07 38521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Keshilltare bordero shtator 2014 listepagesa
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,805,969 2014-10-06 2014-10-07 37721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Pagat bordero shtator 2014 nr pun. 115-109
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 231,897 2014-10-06 2014-10-07 37921660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Pagat bordero shtator 2014 nr pun. 6-6
  Bashkia Kamez (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 10,000 2014-10-06 2014-10-07 38321660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Bashkia Kamez paga sherb. permbarimor per Dhurata Cali shkr.856-12 dt.18.11.2013 permbledhese shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 10,000 2014-10-06 2014-10-07 38421660012014 Shtese page per funksionin Bashkia Kamez Telefon fat Shtator 2014 kod 5212469958100000
  Bashkia Kamez (3535) UNION BANK SHA Tirane 37,409 2014-10-06 2014-10-07 38121660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Pagat bordero shtator 2014 nr pun. 1-1
  Bashkia Kamez (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 35,013 2014-10-06 2014-10-07 38021660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Pagat bordero shtator 2014 nr pun. 1-1
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,950 2014-10-06 2014-10-07 38621660012014 Uje Bashkia Kamez Tatim keshilltare bordero shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 63,888 2014-10-06 2014-10-07 38221660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez ndalese paga lista pagesa gusht 2014