Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) NDREGJONI Tirane 438,540 2014-11-07 2014-11-10 45521660012014 Uje Bashkia Kamez Lik sit perf.rr.ademJashari lik5%urdh.nr85 dt.02.04.12 pv. marrje dorez.02.04.12 kont.366 dt.01.11.10 sit.20.12.10 fat.36 dt.20.12.10 seria 40337186 akt.kol.20.12.10 permb.07.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHOQATA "VALBONA BASKET" Tirane 314,000 2014-11-07 2014-11-10 45021660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez shpenzime per ekipin e Basketbollit qershor 2014 Akt marreveshje 486 dt.13.02.2014 urdher 270 dt.31.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) HAJRI KULEMANI Tirane 49,620 2014-11-07 2014-11-10 45821660012014 Udhetim i brendshem Bashkia Kamez Kolaudator dhe mibikq.lik.pjesor urdh.274,275 dt.06.11.2014kont.ne vazhd.30.11.11 sit.perf.08.05.13 akt. kol.08.05.13 fat.2dt.13.12.13 seria 6311717 sit.perf.08.11.13akt.kol08.11.2013 permbledhese 07.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) NDREGJONI Tirane 742,426 2014-11-07 2014-11-10 45721660012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bashkia Kamez Lik sit perf.rr.Jon Valias lik5% urdh.dorez.352dt.14.112012pv.14.1112 fat.87 dt.25.12.10 seria40337187 kont.356dt.27.10.10 sit.perf.27.1110 fat.82dt.13.12.10 seria40337182
  Bashkia Kamez (3535) NDREGJONI Tirane 114,976 2014-11-07 2014-11-10 45621660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez lik.5% gar rr.kuz.bathore kont. vazh104dt.20.04.10sit.perf.29.04.10akt.kol.04.06.10fat.92,91dt04.06.10seria40337092urdh.marrje dorez.353 dt.14.11.12 pv.md.04.11.12kont.105dt.20.04.10 sit.perf04.05.10kol.04.06.10 permb.07.11.14
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 231,215 2014-11-05 2014-11-05 44421660012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun 6-6
  Bashkia Kamez (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 34,760 2014-11-05 2014-11-05 44521660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun 1-1
  Bashkia Kamez (3535) UNION BANK SHA Tirane 47,409 2014-11-05 2014-11-05 44621660012014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta Bashkia Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun 1-1
  Bashkia Kamez (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 192,475 2014-11-05 2014-11-05 44321660012014 Uje Bashkia Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun 4-4
  Bashkia Kamez (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 10,000 2014-11-05 2014-11-05 44121660012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Kamez Telefon fat Shtator 2014 kod 5212469958100000
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 68,105 2014-11-05 2014-11-05 44721660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Ndales nga paga telefon shtator 2014, lista detyrimeve permbledhese bordero shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,843,849 2014-11-05 2014-11-05 44221660012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun 115-109
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 368,550 2014-11-05 2014-11-05 43921660012014 Shpenzime per honorare Bashkia Kamez Keshilltaret Tetor 2014 listepagesa bordero
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,950 2014-11-05 2014-11-05 44021660012014 Kontribute te mbledhura nga tatimet (shteti) per llogari te ISSH - Detyrimi Qendrore / Transferta (GE 001 Debit) Bashkia Kamez Tatim Keshilltaret Tetor 2014 listepagesa bordero
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 137,000 2014-11-05 2014-11-05 44821660012014 Xhirime brendshme per veprime me llogarite speciale- Per shpronesimet,kompesimi pronave,te perndjekurit Bashkia Kamez Ndihme emergjente , permbledhese tetor 2014 VKB nr 53 dt.23.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 48,756 2014-11-05 2014-11-05 44921660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Sherb postar fat 4491dt 26.10.2014 seria 12596147
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 45,025 2014-11-03 2014-11-04 8021660012014 Elektricitet ND Ujsjelles Kamez Ndalese muaji shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) UNION BANK SHA Tirane 2,256,419 2014-11-03 2014-11-04 7921660012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Nd Ujsjelles Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun.80/80
  Bashkia Kamez (3535) UNION BANK SHA Tirane 2,409,939 2014-11-03 2014-11-04 8821660012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara Nd.pastrimit Kamez Pagat bordero tetor 2014 nr pun.90/90
  Bashkia Kamez (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 16,864 2014-11-03 2014-11-04 9021660012014 Shpenzime per honorare ND Pastrimit paga Aferdita Kulici urdher ekzekutim nr.2443 dt.22.05.2009 ne vazhdim