Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 4,652 2014-11-27 2014-11-27 49921660012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K448430 fatura seria 616334051,615065350
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 143,910 2014-11-27 2014-11-27 51121660012014 Uje Bashkia Kamez Tatim nderlidhes korrik Tetor 2014 permbledhese tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 57,102 2014-11-27 2014-11-27 50821660012014 Uje 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K447795 fatura seria 615064926,616743853
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 14,329 2014-11-27 2014-11-27 50321660012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K447514 fatura seria 616334315,615564545
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 11,036 2014-11-27 2014-11-27 50121660012014 Paga me kontrate per pune sezonale 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K561546 fatura seria 615564555,616744735
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 107,888 2014-11-26 2014-11-27 48121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete te tjera 2166001 Bashkia Kamez Lik energji permbledhese janar shtator 2013
  Bashkia Kamez (3535) MUCA Tirane 4,896,870 2014-11-25 2014-11-26 49021660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bashkia Kamez detyrime Mob. pall.kult.dhe 5%garanc.kont ne vazhdim 255 prot.01.06.2011 fh.58 dt.29.06.11 proc. verb. m.d dt29.06.2011 fat.04 dt.29.06.2011seria 84656204
  Bashkia Kamez (3535) MUCA Tirane 4,604,116 2014-11-25 2014-11-26 48821660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Bashkia Kamez detyrime Mob. pall.kult.dhe 5%garanc.kont ne vazhdim 255 prot.01.06.2011 fh.58 dt.29.06.11 proc. verb. m.d dt29.06.2011 fat.50 dt.29.06.2011seria 84656450
  Bashkia Kamez (3535) MUCA Tirane 2,726,424 2014-11-25 2014-11-26 48721660012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Bashkia Kamez detyrime Mob. pall.kult.dhe 5%garanc.kont ne vazhdim 255 prot.01.06.2011 fh.58 dt.29.06.11 proc. verb. m.d dt29.06.2011 fat.05 dt.29.06.2011seria 84656205
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 103,000 2014-11-25 2014-11-26 48321660012014 Paga baze Bashkia Kamez nd. emergjente bl.bllokues, fat.40 dt.13.11.2014 seria 019206 fh.92 dt.13.11.2014 konf. pref.5427/1 dt.21.11.14 permb.nentor 14 vkb.59 dt.17.11.14 up.246 dt.13.11.2014 pv.13.11.2014 fh.92 dt.13.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) MUCA Tirane 1,500,810 2014-11-25 2014-11-26 48621660012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Kamez detyrime Mob. pall.kult.dhe 5%garanc.kont ne vazhdim 255 prot.01.06.2011 fh.58 dt.29.06.11 proc. verb. m.d dt29.06.2011 fat.03 dt.29.06.2011seria 84656203
  Bashkia Kamez (3535) LIQENI VII SH.A Tirane 707,773 2014-11-25 2014-11-26 48521660012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Kamez likuidim 5% kont ne vazhdim 205 nr.10.09.2012 sit.perf.10.06.2013 akt. kol.14.06.2013 fat.41 dt.11.06.2013se 07665238,fat.71,9,28, dt.06.12.12,08.04.13,07.05.13, seria 04063321,07665206,07665225 pv.dorez.21.11.2014 urdh.marr,d
  Bashkia Kamez (3535) LIQENI VII SH.A Tirane 2,984,288 2014-11-25 2014-11-26 48421660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Nd. rrug.Zall Mner sit shtese , kont ne vazhdim 273 dt.05.04.2013 up.234 dt.10.11.14 kont .shtese 255 dt.11.11.14 njoftim 235 dt.11.11.2014 sit. pshtese dt.19.11.2014 sit.3 dt.19.11.2014fat305,306dt.19.11.14se17426471,17426472
  Bashkia Kamez (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 19,483,350 2014-11-25 2014-11-26 48221660012014 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Kamez Paaftesia muaji nentor 2014 konf. prefekt.prot.5427/1 dt.21.11.2014 permb. bordero nentor 2014 vkb. nr.58 dt.17.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 1,182,075 2014-11-19 2014-11-19 9821660012014 Paga baze Nd.Pastrimit Kamez Blerje karburant tetor 2014 kont.60 dt.14.04.2014 ne vazhdim ft.6418 dt.03.11.2014 seria 17406418 fh.nr.28 dt.03.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 293,081 2014-11-14 2014-11-17 46721660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Kamez Blerje karburant kont ne vazhdim nr 60 dt.14.04.2014 fat.6417 dt.03.11.2014 seria 17406417 fh.nr.90 dt.03.11.2014shtese kont.nr.252 dt.14.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 15,506,600 2014-11-12 2014-11-13 46121660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Ndih ekonomike tetor 2014 vend 10 dt 04.11.2014 bordero
  Bashkia Kamez (3535) NDREGJONI Tirane 193,879 2014-11-07 2014-11-10 45321660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Lik 5% garanci shkolle kont.ne vazhdim 358 dt.27.10.10 sit perf.20.11.2010 akt kol.06.12.2010 fat.83 dt.13.12.2010 seria 40337183pv.md.02.04.12 urdh marrje dorez.nr 86 dt.02.04.12 permbledhese 07.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-11-07 2014-11-10 45121660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Botim shtypi gazeta kamza nr.146 kont ne vazhdim 93 dt.05.04.14 prov. verb.31.10.2014 fat41 dt.31.10.14 seria 6711841 fh.89 dt.31.10.2014
  Bashkia Kamez (3535) EURO VILA Tirane 30,088 2014-11-07 2014-11-10 45421660012014 Elektricitet Bashkia Kamez Lik sit pun.dif. urdher shpenz.43 dt.02.02.2012 kont.205dt.13.04.2011 akt kol.05.05.2011 fat.nr.131 dt.02.02.2012 seria 88037548 , permbledhese fat dt.07.11.2014