Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,222,590 2014-12-02 2014-12-02 8421660012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ND Ujsjelles Kanalizime Kamez Pagat bordero listepagesa nator 2014 nr pun.80/80
  Bashkia Kamez (3535) DHIMITRAQ KOSTA Tirane 43,900 2014-12-01 2014-12-02 51621660012014 Uje Bashkia Kamez Blerje libreza up.217 dt.07.10.2014 pv.10.11.2014 fat82 dt13.11.2014 seria 001826 fh93 dt13.11.2014 urdh marrje dorez.234 dt.10.11.2014 pv. md.dt.13.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) MUCA Tirane 1,021,440 2014-12-01 2014-12-02 48921660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Detyrime Mob. pallat kult.5% garanci, kont ne vazhdim 225 dt.01.06.2011 fa.58 dt.29.06.2011 pv.29.06.2011 fat.02 dt.29.06.2011 seria 84656202
  Bashkia Kamez (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 16,864 2014-12-02 2014-12-02 10121660012014 Uje ND Pastrim Gjelberim paga Aferdita Kulici urdher ekzekutim nr.2443 dt.22.05.2009 ne vazhdim bordero
  Bashkia Kamez (3535) KASTRIOT DROJA Tirane 165,000 2014-12-01 2014-12-02 51721660012014 Bursa Bashkia Kamez Blerje flamur up.260 dt.20.11.2014 pv.21.11.2014 fat.37 dt.26.11.2014seria 7443158 fh.97 dt26.11.2014 urdh. marrje dorez.234 dt.10.11.2014 pv. md.dt13.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2014-12-01 2014-12-02 47621660012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Shpenzime gjyqesore per Xhemali Hasalami shk.2904/1 dt23.12.2011 urdh.1289 dt.18.11.2014 aktmarreveshje
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 7,173 2014-12-01 2014-12-02 51321660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K627758,fatura muaji tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 2,284 2014-12-01 2014-12-02 51421660012014 Sherbime telefonike 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K562438,fatura muaji tetor 2014 61698448
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,855,000 2014-12-01 2014-12-02 51821660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Shperblim Lindje permbledhese bordero dhjetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 15,040 2014-12-02 2014-12-02 10021660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Ndermarrja Pastrimi Ndalesa telefon tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 53,057 2014-12-02 2014-12-02 8521660012014ujesjell Elektricitet Nd Ujesjellsit Kamez Ndalesa telefoni tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 13,523 2014-12-01 2014-12-02 51521660012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K562643,fatura muaji tetor 2014 617931944
  Bashkia Kamez (3535) A R J E I L Tirane 544,634 2014-11-26 2014-11-27 49721660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Kamez Ndert.KUZ 5%marr.dorez.294dt.25.11.14 pv.md25.11.2014kont. vazhd.349 dt.13.05.2013 sit. perf.17.06.13akt.kol29.06.13fat1597dt01.08.13 se10094547 fat.982 dt.23.05.13 seria 07969932
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 31,083 2014-11-27 2014-11-27 50421660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K449189 Permbledhese gusht shtator 2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 3,526 2014-11-27 2014-11-27 50621660012014 Ndihme ekonomike 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K450625 fatura seria 615064926,616743853
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 23,789 2014-11-27 2014-11-27 50021660012014 Pagese paaftesie 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K623445 fatura seria 614868739,616092980
  Bashkia Kamez (3535) EVEREST / MAT Tirane 13,179,419 2014-11-27 2014-11-27 49821660012014 Pagese paaftesie Bashkia Kamez lik sit.rruga Berluskoni kont ne vazhdim249 dt.05.04.13 dhe sht. kont.249/1 dt.16.07.13 sit perf.10.04.2014 akt. kol.dt.24.04.2014 fat.nr.17 dt.20.11.2014 seria 12044760
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,295,190 2014-11-27 2014-11-27 51021660012014 Udhetim i brendshem Bashkia Kamez nderlidhesa korrik tetor 2014 permbledhese bordero tetor 2014 listepagesa tetor 2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 11,220 2014-11-27 2014-11-27 50521660012014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K620108 fatura seria 616744097,615065160
  Bashkia Kamez (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 63,977 2014-11-27 2014-11-27 50921660012014 Shtese page per funksionin Bashkia Kamez Telefoni , internet nr klientit 1380484921 fatura e muajit shtator 2014 seria 718767644