Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) SHOQATA "VALBONA BASKET" Tirane 992,000 2014-12-05 2014-12-09 54021660012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bashkia Kamez Shpenzime ekipi basketbollit Kamza , akt mareveshje 486 dt.13.02.2014 urdher 281 dt.04.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 80,000 2014-12-04 2014-12-05 53821660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Honorare grupi artistik permbledhese nentor 2014 urdher 280 dt.03.12.2014 tatim ne burim
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 30,743 2014-12-04 2014-12-05 53621660012014 Elektricitet 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K449189 muaji nentor 2014
  Bashkia Kamez (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 69,912 2014-12-04 2014-12-05 53321660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Posta nentor 2014 fat.4876 dt.26.11.2014 seria 12596299
  Bashkia Kamez (3535) GRAFIKA ELZANA Tirane 33,000 2014-12-04 2014-12-05 53721660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez botim gazeta , kont ne vazhdim 93 dt.05.04.2014 fat.44 dt 27.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 1,020 2014-12-04 2014-12-05 53421660012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K449950 fat.616743854,615064927,617930835
  Bashkia Kamez (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,950 2014-12-03 2014-12-04 53021660012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Kamez Tatim keshilltare bordero nentor 2014
  Bashkia Kamez (3535) RUDINA META Tirane 102,000 2014-12-03 2014-12-04 53221660012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Kamez Bl. Flamur up.234 dt.10.11.2014 pv.11.11.2014 njof. fit.95 dt 14.11.2014 fat.96 dt.14.11.2014 seria 5267396 umd.nr 254 dt.14.11.2014 pv. dt14.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,873,311 2014-12-03 2014-12-04 52221660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Pagat bordero nentor 2014 nr pun115-109
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 685,565 2014-12-03 2014-12-04 52121660012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bashkia Kamez Tarife akreditimi konference ansamble 3800GBP*178 komisione 20GBP*178 40euro*140.13 urdher 279 dt.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 73,860 2014-12-03 2014-12-04 52721660012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Kamez Ndalesa telefon tetor 2014 bordero
  Bashkia Kamez (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 197,159 2014-12-03 2014-12-04 52321660012014 Uje Bashkia Kamez Pagat bordero nentor 2014 nr pun.4-4
  Bashkia Kamez (3535) ATOM Tirane 258,480 2014-12-03 2014-12-04 53121660012014 Libra dhe publikime profesionale Bashkia Kamez Bl server up.265 dt26.11.2014 pv.27.11.2014 njof. fit.01.12.2014 fat.1235 dt.01.12.2014 seria 16788587 fh. nr.100 dt.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 47,409 2014-12-03 2014-12-04 52621660012014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet Bashkia Kamez Pagat bordero nentor 2014 nr pun.1-1
  Bashkia Kamez (3535) ATOM Tirane 305,400 2014-12-03 2014-12-04 52821660012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Kamez Bl kompjuter up.250 dt14.11.2014 pv. dt.24.11.2014 njof. fit.24.11.2014 fat.46 dt.24.11.2014 seria 11191596 fh .96 dt.24.11.2014 urdh. marrje dorez.261 dt.24.11.2014 pv. marrje dorez.24.11.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 368,550 2014-12-03 2014-12-04 52921660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez keshilltare bordero nentor 2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 228,501 2014-12-03 2014-12-03 52421660012014 Pagese paaftesie Bashkia Kamez Pagat bordero nentor 2014 nr pun.6-6
  Bashkia Kamez (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 35,437 2014-12-03 2014-12-03 52521660012014 Kancelari - Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Bashkia Kamez Pagat bordero nentor 2014 nr pun.1-1
  Bashkia Kamez (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,205 2014-12-02 2014-12-02 8621660012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Nd Ujsjelles Kamez Lik telefon kont 01.07.14.2014 fat dt.31.10.2014.nr. serial 718851893
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,401,797 2014-12-02 2014-12-02 9921660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ND Pastrim Gjelberim Kamez Pagat bordero listepagesa nentor 2014 nr pun.90-90