Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) All All 1,008,021,589.00 704 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 5,023 2014-12-17 2014-12-18 56521660012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Bashkia Kamez Lik energji fat. seria 618651774 K448430
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 164,000 2014-12-16 2014-12-18 9221660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ND.Ujsjelles Kanalizime Kamez Blerje materiale , up.24 dt.01.12.2014 fo.02.12.2014 rv. dt.03.12.2014 njof. fit.APP dt.04.12.2014 kont.05.12.2014 ft.302 dt.08.12.2014 seria 6481522 fh. nr.24 dt.08.12.14 amd.dt.08.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) GENTIAN SADIKU Tirane 85,200 2014-12-16 2014-12-18 9321660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Nd Ujsjelles Kanalizime Kamez Blerje rroba up. nr.24 dt.01.12.2014 Fo. dt.02.12.2014 Rv. dt.03.12.2014 njof. fit. APP dt.04.12.2014 kont.05.12.2014 ft.302 dt.08.12.2014 seria 6481522 fh. nr.24 dt.08.12.2014 AMD dt.08.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 30,995 2014-12-17 2014-12-18 57121660012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Bashkia Kamez Lik energji fat. seria 619118287 K449624
  Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 57,136 2014-12-17 2014-12-18 56021660012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2166001 Bashkia Kamez Lik energji kontr K447795 fat. seria 618652040
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 300,000 2014-12-15 2014-12-16 55121660012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Bashkia Kamez Materiale zbukurimi up.279 dt09.12.2014 pv. 12.12.2014 njof. fit.12.12.2014 fat39 dt.13.12.2014 seria 6481539 umd.nr.287 dt.12.12.2014 pr.vmd dt.13.12.2014 fh. nr.106 dt.13.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,178,000 2014-12-16 2014-12-16 55821660012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Kamez Pagesa nxenesit excelent dhjetor 2014 permbledhese dhjetor 2014 urdher nr.299 dt.15.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) RUDINA META Tirane 101,350 2014-12-15 2014-12-16 55721660012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Kamez baner adeziv up. nr.291 dt.12.12.2014 proc. verb.13.12.2014 njof. fit.13.12.14 fh nr.107 dt.15.12.2014 fat.59 dt.15.12.2014 seria 527398 umd. nr.293 dt.13.12.2014 pv. dt.15.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) MENTOR KOLICAJ(L11408012U) Tirane 268,424 2014-12-15 2014-12-16 54421660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Qera vinci ,up.nr.264 dt.26.11.2014 proc. verb.01.12.2014 njof. fit.02.12.2014 urdh. marrje dorez.267 dt.01.12.2014 proc. verb.mdorez.dt.12.12.2014 fat.198 dt.12.12.2014 seria 6434951 listeprezenca 12.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 245,330 2014-12-15 2014-12-16 55621660012014 Sherbime telefonike Bashkia Kamez Mat. te ndryshme , up.282 dt.11.12.2014 pv. dt.12.12.2014 njof. fit.12.12.2014 fat.40 dt.13.12.2014 seria 6481541 ur.md.nr.288 dt.12.12.2014 proc. vmd. dt.13.12.2014 fh.104 dt.13.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 9,900 2014-12-15 2014-12-16 54521660012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Bashkia Kamez Materiale te ndryshme up. nr.273 dt 03.12.2014 proc verbal nr. 5 dt.03.12.2014 fat.8 dt.03.12.2014 seria 6481508 fh. nr101 dt.03.12.2014 proc. md. dt.03.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) SHPRESA - AL Tirane 274,184 2014-12-15 2014-12-16 54621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Bashkia Kamez Blerje karburant kont ne vazhdim nr.252 dt.14.11.2014 fat.6425 dt.01.12.2014 seria 17406425 fh. nr.99 dt.01.12.2014 proc. verb. md. dt.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) GRAPHIC LINE - 01 Tirane 38,400 2014-12-15 2014-12-16 54921660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Blerje Kartolina up.280 dt.09.12.2014 pv. dt.10.12.2014 njof. fit.11.12.2014 fh. nr.103dt.11.12.2014 urm.dor.dt.11.12.2014 proc. verb.dt.11.12.2014 fat.1219 dt.11.12.2014 seria 18922754
  Bashkia Kamez (3535) BASHKIM SINA Tirane 131,550 2014-12-15 2014-12-16 55421660012014 Te tjera shperblime per personelin Bashkia Kamez Materiale te ndryshme , up.nr.283 dt.11.12.2014 pv. dt.12.12.2014 njof. fit.12.12.2014 fat.41 dt.13.12.2014 seria 6481542 urdh. md.nr.289 , proc. vmd.dt.13.12.2014 fh. 105 dt.13.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 10,000 2014-12-15 2014-12-16 55521660012014 Te tjera shperblime per personelin Bashkia Kamez Telefon fat Nentor 2014 kod 5212469958100000
  Bashkia Kamez (3535) AGRI CONSTRUKSION Tirane 15,050,297 2014-12-12 2014-12-15 54221660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Lik sit1 lik.sit.perf.up.48 dt.18.01.2013pv.20.03.13.perf.20.03.2013njof.fit.140dt.20.03.13kont.285dt.05.04.13 sit.1dt.30.05.13sit.perf.28.06.13fat.12,11,17dt.30.06.14se 12055970,30.05.13, 0662267317,17dt.28.06.13s06622680 kol
  Bashkia Kamez (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 1,473,660 2014-12-12 2014-12-15 54721660012014 Ndihme ekonomike Bashkia Kamez Blerje bojrash up.13 dt.19.03.2014 pv.28.04.2014 rap.perf.28.04.2014 njof. fit.75 dt.28.04.14 kont.131 dt.02.06.2014 fh.57 dt.20.06.2014 fat.4144 dt.20.06.2014 seria 119794144 urdh marrje dorez.150 dt.20.06.2014 akt, marrje
  Bashkia Kamez (3535) K A C D E D J A Tirane 1,734,513 2014-12-12 2014-12-15 55021660012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Kamez Lik sit.perf.(pjesor) rr. kalmmet fat.37 dt.20.12.2013 seria 09137020 akt. kol.dt.20.12.2013 kont. ne vazhdim 189 dt.04.04.2013 sit. perf.20.12.2013 lik me vonese per arsye te pamjaf, fonde
  Bashkia Kamez (3535) BANKA E TIRANES Tirane 15,678,680 2014-12-12 2014-12-15 54821660012014 Pagese paaftesie Bashkia Kamez Nd. ekonomike nentor 2014 permb. bordero nentor 2014 vendimi i sherbimit social nr. 11 dt.01.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,300,000 2014-12-10 2014-12-10 54121660012014 Kancelari Bashkia Kamez Pagesa per nxenesit jetim, permbledhese dhjetor 2014 urdher nr.288 dt.09.12.2014