Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) CAUSHI(J97511807W) Vlore 12,585,258 2014-12-30 2014-12-31 78721460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore SHKOLLA QENDER KOMUNITARE BASHKIA 2146001 FAT 236 DT 29.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) JON ALB FLORA Vlore 1,392,954 2014-12-30 2014-12-31 78121460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit GJELBERIMI BASHKIA 2146001 FAT 103 DT 24.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) C O L O M B O / FIER Vlore 9,247,081 2014-12-30 2014-12-31 78921460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore SHKOLLA ZIGUR LELO BASHKIA 2146001 FAT 14 DT 23.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) "DUKA" Vlore 12,384,533 2014-11-26 2014-12-31 79221460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit PASTRIMI SHTATOR BASHKI A2146001 FAT 162 DT 30.09.2014
  Bashkia Vlore (3737) FLAMURTARI FOOTBALL CLUB Vlore 1,500,000 2014-12-30 2014-12-31 79321460012014 Subvencione te tjera SUBVENCION FUBOLLI BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 3,843,000 2014-12-29 2014-12-30 78221460012014 Pagese paaftesie SHPERBLIME INVALIDET -NDIHMA EKONOMIKE INVALIDE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 3,828,000 2014-12-29 2014-12-30 78321460012014 Pagese paaftesie INVALIDE SHPERBLIM E NDIHMA BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) K & N Vlore 376,714 2014-12-26 2014-12-29 7681460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA 2146001 MIREMBAJTJE VORREZA FAT DHJETOR DT 18.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 747,023 2014-12-26 2014-12-29 76521460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 223,224 DT 15.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) AMANTIA TV Vlore 48,500 2014-12-26 2014-12-29 7391460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA 2146001 KRONIK TELEVIZIVE FAT 18.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) ANA 2001. Vlore 49,200 2014-12-26 2014-12-29 74321460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KARTOLINA BASHKIA 2146001 FAT 253 DT15.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 3,108,039 2014-12-26 2014-12-29 73321460012014 Elektricitet 2146001 BASHKIA VLORE FAT ARSIMI TE PRAPAMBETURA + KAMAT BASHKIA TE PRAPA +KAMATE NDERMARJET TE PRAPAMB + KAMATE 2014 AKT RAKORDIM
  Bashkia Vlore (3737) FUSHA Vlore 2,477,479 2014-12-26 2014-12-29 71521460012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GO BASHKIA 2146001 NDRICIMI BUL VLORE SKELE
  Bashkia Vlore (3737) S P E K T R I Vlore 7,179,307 2014-12-26 2014-12-29 71921460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore RIK. KOPSHTI 10 BASHKIA 2146001 FAT 10 DT 01.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 18,779 2014-12-26 2014-12-29 7421460012014 Shpenzime te tjera transporti BASHKIA 2146001 TAXA MJETI AA239DV 2014 FAT 12.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 27,000 2014-12-26 2014-12-29 7701460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA 2146001 FAT 17.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) A.E.S Vlore 2,521,572 2014-12-26 2014-12-29 72521460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MATERIALE ELEKTRIKE BASHKIA 2146001 FAT 32 DT 04.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) MOND OFFICE. Vlore 629,262 2014-12-26 2014-12-29 73121460012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres TONERA BASHKIA 2146001 FAT 6536 DT 09.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) OMEGA PHARMA GROUP Vlore 21,348 2014-12-26 2014-12-29 73721460012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE BASHKIA 2146001 FA T225131 DT 05.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) C O L O M B O / FIER Vlore 910,402 2014-12-26 2014-12-29 77421460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore ndertimi shatervaneve bashkia 2146001 kont 5217 dt 12.12.2014