Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) MEHILLAJ Vlore 175,135 2014-12-26 2014-12-29 71321460012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GO BASHKIA 2146001 KANALI UJRAVE TE BARDHA
  Bashkia Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 510,816 2014-12-26 2014-12-29 7721460012014 Uje BASHKIA 2146001 FAT DHJETOR 2014
  Bashkia Vlore (3737) LAZAJ 2002 Vlore 100,000 2014-12-26 2014-12-29 74521460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QERA GODINE KOPSHTI 10 BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) MEHILLAJ Vlore 75,854 2014-12-26 2014-12-29 71421460012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GO BASHKIA 2146001 PALESTRA SHKOLLA TREGTARE
  Bashkia Vlore (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 79,000 2014-12-26 2014-12-29 78421460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre poltron karrige bashkia 2146001 fat 42 dt 26.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) NISATEL Vlore 102,930 2014-12-26 2014-12-29 75121460012014 Sherbime telefonike TELEFON BASHKIA 2146001 FAT 3386 DT 30.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) QENDRA PSIKO-SOCIALE "VATRA" Vlore 84,000 2014-12-26 2014-12-29 75421460012014 Te tjera transferta tek individet USHQIMI I VIKTIMAVE TE TRAFIKUT BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 2,500 2014-12-26 2014-12-29 77821460012014 Udhetim i brendshem DIETA BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 2,960 2014-12-26 2014-12-29 77921460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KOLAUDIM MJETI BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) PARKU I MALLRAVE UDHETAREVE VLOR Vlore 1,000,000 2014-12-26 2014-12-29 7591460012014 Subvencione per diference cmimi per transportin urban te autobuzave BASHKIA 2146001 SUMVECION DHJETOR 2014
  Bashkia Vlore (3737) BUJAR ISLAMAJ Vlore 289,490 2014-12-26 2014-12-29 76421460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 1-15 .12.2014
  Bashkia Vlore (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 6,500 2014-12-26 2014-12-29 78021460012014 Shpenzime te tjera transporti CREGJISTRIM MJETI , LEJE QARKULLIMI BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 34,400 2014-12-26 2014-12-29 78521460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale riparime kopshte cerdhe bashkia 2146001 fat 26.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) MANJOLA CILI Vlore 62,400 2014-12-24 2014-12-26 76121460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA 2146001 FAT 18.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 38,500 2014-12-24 2014-12-26 76221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA 2146001 FAT 18.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 36,325 2014-12-26 2014-12-26 76721460012014 Te tjera shperblime per personelin TATIM 5% PULLAT BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 20,871 2014-12-26 2014-12-26 74121460012014 Elektricitet 2146001 ENERGJI BASHKIA KONT 5691 MARJANA CANI TRUJA
  Bashkia Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 330,816 2014-12-26 2014-12-26 72921460012014 Uje UJE BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 11,682 2014-12-26 2014-12-26 74021460012014 Elektricitet 2146001 ENERGJI BASHKIA KONT5256 SELAM MELAJ
  Bashkia Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 120,000 2014-12-26 2014-12-26 72921460012014. Uje UJE BASHKIA 2146001 NENTOR