Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 567,000 2014-12-10 2014-12-11 69021460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARET NENTOR BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) DRITAN HOXHA Vlore 216,000 2014-12-11 2014-12-11 59121460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KOKTEJL ME VETERANET PER 70 VJETORIN E CLIRIMIT BASHKIA 2146001 FAT 8 DT 15.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) BUJAR ISLAMAJ Vlore 479,034 2014-12-10 2014-12-11 69421460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 27.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 56,100 2014-12-11 2014-12-11 71021460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve FV KONDICIONER BASHKIA 2146001 FAT 32 DT 09.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 988,630 2014-12-10 2014-12-11 69521460012014. Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 30.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 82,500 2014-12-10 2014-12-11 70221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KRONIKA TV BASHKIA 2146001 FAT 178 DT 17.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 47,876 2014-12-10 2014-12-11 69721460012014. Posta dhe sherbimi korrier POSTA BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 40,000 2014-12-11 2014-12-11 69821460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale APATATE TELEFONI BASHKIA 2146001 FAT 24 DT 04.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) MANJOLA CILI Vlore 365,500 2014-12-11 2014-12-11 71221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MATERIALE PER PEMEN E VITIT TE RI BASHKIA 2146001 FAT 193 DT 09.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 63,000 2014-12-10 2014-12-11 69321460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM KESHILLTARET dhjetor BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FUSHA Vlore 22,620,294 2014-12-11 2014-12-11 70821460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve SHESHI I FLAMURIT SITUACION PERFUNDIMTAR BASHKIA 2146001 FAT 216,217 DT 26.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 124,560 2014-12-10 2014-12-11 71121460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale riparime shkolla bashkia 2146001 fat 46 dt 09.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) FJORTES Vlore 167,544 2014-12-10 2014-12-11 70021460012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GAZ GATIMI BASHKIA 2146001 FAT 331 DT 30.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 271,000 2014-12-10 2014-12-11 70221460012014. Ndihme ekonomike NDIHMA EKONOMIKE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 63,000 2014-12-10 2014-12-11 69121460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM KESHILLTARET NENTOR BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) F.P.M Vlore 1,038,115 2014-12-10 2014-12-11 69621460012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJET PRIVATE BASHKIA 2146001 FAT 175 DT 03.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 460,000 2014-12-10 2014-12-11 69521460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 30.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 3,397,450 2014-12-09 2014-12-09 70221460012014 Ndihme ekonomike NDIHMA EKONOMIKE BASHKI A2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 665,000 2014-12-05 2014-12-05 68921460012014 Grant per femije te lindur SHPERBLIME LINDJESH BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 1,301,465 2014-12-05 2014-12-05 68121460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI SKELE UJI FTORHTE BASHKIA 2146001