Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 60,000 2014-12-26 2014-12-26 72921460012014.. Uje UJE BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 326,925 2014-12-26 2014-12-26 76621460012014 Te tjera shperblime per personelin 5% PULLAT BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FJORTES Vlore 280,800 2014-12-23 2014-12-24 77121460012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim gaz gatimi bashkia 2146001 fat 359 dt 18.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 1,820,156 2014-12-23 2014-12-24 72821460012014 Elektricitet 2146001 ENERGJI BASHKIA TETOR NENTOR 2014
  Bashkia Vlore (3737) NELAJ. Vlore 457,800 2014-12-23 2014-12-24 77321460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale akomodim fjetje ushqim bashkia 2146001 fat 71 dt 22.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 22,790,620 2014-12-22 2014-12-23 74621460012014 Pagese paaftesie INVALIDE BASHKIA 2146001 DHJETOR
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 13,647,340 2014-12-22 2014-12-23 74821460012014 Pagese paaftesie INVALIDE BASHKIA 2146001 DHJETOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 2,541,823 2014-12-23 2014-12-23 75721460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIME SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 103,800 2014-12-23 2014-12-23 76321460012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIGURACION MJETI BASHKIA 2146001 FAT 18 DT 17.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 847,274 2014-12-23 2014-12-23 76921460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIME SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 29,840 2014-12-23 2014-12-23 77721460012014 Udhetim i brendshem DIETA BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 3,418,590 2014-12-23 2014-12-23 75021460012014 Ndihme ekonomike NDIHMA EKONOMIKE BASHKIA 2146001 DHJETOR
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 27,275,430 2014-12-23 2014-12-23 74721460012014 Pagese paaftesie INVALIDE JANAR BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 12,872,600 2014-12-23 2014-12-23 74921460012014 Pagese paaftesie INVALIDE JANAR BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 2,274,698 2014-12-23 2014-12-23 76021460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIME SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 847,182 2014-12-23 2014-12-23 75821460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIME SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 278,000 2014-12-23 2014-12-23 75021460012014. Ndihme ekonomike NDIHMA EKONOMIKE BASHKIA 2146001 DHJETOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 30,000 2014-12-23 2014-12-23 77621460012014 Te tjera shperblime per personelin SHPERBLIM FATKEQSIE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) KOZETA LLULLA Vlore 212,000 2014-12-18 2014-12-18 72721460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AKTIVITET PER FEMIJE INVALIDET GRUPI 1 DHE 2 BASHKIA 2146001 FAT 7 DT 10.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) SIQECA Vlore 298,499 2014-12-18 2014-12-18 73421460012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim RIPARIM SHKOLLE BASHKIA 2146001 FAT 27 DT 10.12.2014