Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 217,866 2014-12-01 2014-12-01 66621460012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 356,340 2014-12-01 2014-12-01 66721460012014 Paga baze PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 125,861 2014-12-01 2014-12-01 67021460012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 13,298,540 2014-12-01 2014-12-01 66421460012014 Pagese paaftesie INVALIDE BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 7,200 2014-12-01 2014-12-01 66821460012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 22,671,185 2014-12-01 2014-12-01 66321460012014 Pagese paaftesie INVALIDE BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 160,479 2014-11-27 2014-11-27 66421460012014 Shpenzime te tjera transporti TAKSA MJETESH BASHKIA 2146001 FAT 20.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 81,392 2014-11-27 2014-11-27 66321460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 9,600 2014-11-26 2014-11-27 66121460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BLERJE HARTA BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) LAZAJ 2002 Vlore 200,000 2014-11-26 2014-11-27 63021460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QERA GODINE BASHKIA 2146001 FAT 86 DT 14.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) CLASSIC MOTORS Vlore 211,200 2014-11-26 2014-11-27 64221460012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri RIPARIME MJETI BASHKIA 2146001 FAT 18 DT 21.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 2,528,411 2014-11-24 2014-11-25 65821460012014 Elektricitet 2146001 ENERGJI BASHKIA 2146001 TETOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 28,500 2014-11-24 2014-11-25 66021460012014 Udhetim i brendshem DIETA BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) FRAL-2000 Vlore 57,000 2014-11-24 2014-11-25 65721460012014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala DERDHUR GABIM BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) PANDI LENA Vlore 99,200 2014-11-24 2014-11-25 65921460012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri riparime mjeti bashkia 2146001 fat 19 dt 20.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Vlore 21,346 2014-11-24 2014-11-25 63321460012014 Shpenzime te tjera transporti TAKSA MJETI BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 4,242,558 2014-11-24 2014-11-25 65421460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) "DUKA" Vlore 2,716,353 2014-11-24 2014-11-24 61621460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit inflacioni 2013 bashkia 2146001 fat 168 dt 12.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) C O L O M B O / FIER Vlore 10,464,060 2014-11-24 2014-11-24 63121460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore RIK SHKOLLA ZIGUR LELO BASHKIA 2146001 FAT 10 DT 17.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 41,100 2014-11-20 2014-11-24 60521460012014 Paga baze PAGA PRAKTIKANTESH BASHKIA 2146001TETOR