Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) PETRIT MEMINAJ Vlore 49,500 2014-11-13 2014-11-14 60321460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME SOBA GAZI BASHKIA 2146001 FAT 85 DT 11.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) "PALMA CONSTRUCION" Vlore 52,404 2014-11-13 2014-11-14 58521460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve SUPERVIZIM SHESHI PAVARESIA BASHKIA 2146001 FAT 31 DT 27.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 48,240 2014-11-13 2014-11-14 60021460012014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA BASHKIA 2146001 FAT 624,645,640 DT 31.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) F.P.M Vlore 1,038,115 2014-11-13 2014-11-14 60121460012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJET PRIVATE BASHKIA 2146001 FAT 170 DT 04.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) BOLENA. Vlore 523,000 2014-11-13 2014-11-14 59921460012014 Karburant dhe vaj KARBURANT BASHKIA 2146001 FAT 2969 DT 08.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) MANJOLA CILI Vlore 27,500 2014-11-13 2014-11-14 60421460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale riparime elektrike bashkia 2146001 fat 185 dt 10.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 86,000 2014-11-13 2014-11-13 61221460012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TATIM NE BURIM BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 10,000 2014-11-13 2014-11-13 61321460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGES JETIMI BASHKIA 2146001TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 396,000 2014-11-13 2014-11-13 61021460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QERA OBJEKTI BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 50,000 2014-11-13 2014-11-13 61521460012014 Te tjera shperblime per personelin SHPERBLIM PER SEMUNDJE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 243,000 2014-11-13 2014-11-13 60821460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BONUS STREHIMI BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) INFRAKONSULT Vlore 8,400 2014-11-12 2014-11-13 58621460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOLAUDIM SHESHI PAVARESIA BASHKIA 2146001 FAT 23 DT 28.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) PARKU I MALLRAVE UDHETAREVE VLOR Vlore 2,000,000 2014-11-13 2014-11-13 60621460012014 Subvencione per diference cmimi per transportin urban te autobuzave SUBVENCION PARKU BASHKIA 2146001 TETOR
  Bashkia Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 135,000 2014-11-13 2014-11-13 61121460012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh QERA OBJEKTI BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 6,720 2014-11-11 2014-11-12 59021460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore TATIM KOLAUDATORI BASHKIA 2146001 NDRICIMI VLORE SKELE
  Bashkia Vlore (3737) ENKLEJ. Vlore 2,067,179 2014-11-11 2014-11-12 58221460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 179,180 DT 31.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) INTEBUZ VLORA. Vlore 31,200 2014-11-11 2014-11-12 58521460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TRANSPORT I FEMIJEVE QKF BASHKIA 2146001 FAT 68 DT 31.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) BUJAR ISLAMAJ Vlore 604,580 2014-11-11 2014-11-12 58121460012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat USHQIME BASHKIA 2146001 FAT 207,210,1-15 DT 2-30.10.201
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 5,000 2014-11-11 2014-11-12 57821460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PORTRET BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Vlore 35,100 2014-11-11 2014-11-12 58321460012014. Paga baze KUOT SINDIKATE BASHKIA 2146001