Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) ANA 2001. Vlore 219,600 2014-11-21 2014-11-24 62621460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale FUTA PERSONELI BASHKIA 2146001 FAT 227 DT 13.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) ANAKONDA PLUS Vlore 1,399,338 2014-11-21 2014-11-24 62721460012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 5%GO SISTEMIM I TROTUAREVE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) CLASSIC MOTORS Vlore 20,880 2014-11-24 2014-11-24 62421460012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri riparime pjes kembimi bashkia 2146001 fat 17 dt 14.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) K & N Vlore 151,335 2014-11-21 2014-11-24 61721460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit INFLACIONI 2013 BASHKIA 2146001 FAT 442DT 12.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) JON ALB FLORA Vlore 165,000 2014-11-20 2014-11-21 62121460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPERKATJE E PALMAVE BASHKIA 2146001FAT 84 DT 07.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 4,430,611 2014-11-20 2014-11-21 65621460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI UJI FTOHTE BASHKIA 2146001 GENTI SINANI
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 63,000 2014-11-20 2014-11-20 62921460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM KESHILLTARET BASHKIA 2146001TETOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 567,000 2014-11-20 2014-11-20 62821460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur PAGA KESHILLTARET BASHKIA 2146001TETOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 9,200 2014-11-20 2014-11-20 62521460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BLERJE PESHORE BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) BAILIFF SERVICES ALBANIA Vlore 300,000 2014-11-20 2014-11-20 66221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale VENDIM GJYQI BASHKIA 2146001 ISUF BEGAJ
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 28,344,191 2014-11-20 2014-11-20 65521460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI UJI FTOHTE BASHKIA 2146001 PETRIT SINANAJ
  Bashkia Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 2,419,996 2014-11-20 2014-11-20 61821460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI UJI FTOHTE BASHKIA 2146001 PETRAQ DECKA
  Bashkia Vlore (3737) QENDRA PSIKO-SOCIALE "VATRA" Vlore 95,200 2014-11-20 2014-11-20 62321460012014 Te tjera transferta tek individet USHQIMI I VIKTIMAVE TE TRAFIKUT BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) JON ALB FLORA Vlore 2,592,666 2014-11-17 2014-11-18 62021460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit GJELBERIMI BASHKIA 2146001 FAT 83 DT 31.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) G J I K U R I A Vlore 14,665,819 2014-11-13 2014-11-17 57921460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve SHESHI PAVARESIA BASHKIA 2146001 FAT 26 DT 27.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) "DUKA" Vlore 2,931,840 2014-11-13 2014-11-17 61421460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit PASTRIMI BASHKIA 2146001 FAT 30.06.2014
  Bashkia Vlore (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 75,800 2014-11-13 2014-11-14 60221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME HIDRAULIKE BASHKIA 2146001 FAT 41 DT 11.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 510,816 2014-11-13 2014-11-14 59821460012014 Uje UJE BASHKIA 2146001 TETOR
  Bashkia Vlore (3737) NISATEL Vlore 114,774 2014-11-13 2014-11-14 59721460012014 Sherbime telefonike TELEFON BASHKIA 2146001 FAT 3006DT 24.10.2014, 3122 DT 31.10.2014
  Bashkia Vlore (3737) FJORTES Vlore 320,860 2014-11-13 2014-11-14 60721460012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GAZ GATIMI BASHKIA 2146001 FAT 282 DT 30.10.2014