Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Vlore (3737) All All 1,412,223,994.00 686 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) SARK Vlore 86,400 2014-12-05 2014-12-05 68221460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale riparim tarac kopshti bashkia 2146001 fat 43 dt 02.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 20,420 2014-12-05 2014-12-05 68321460012014 Udhetim i brendshem DIETA BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 1,200,000 2014-12-05 2014-12-05 68721460012014 Grant per femije te lindur SHPERBLIME LINDJESH BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) "PALMA CONSTRUCION" Vlore 334,118 2014-12-05 2014-12-05 68421460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve SUPERVIZOR SHESHI FLAMURIT BASHKIA 2146001 FAT 35 DT 01.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 800,000 2014-12-05 2014-12-05 68821460012014 Grant per femije te lindur SHPERBLIME LINDJESH BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G66217048A
  Bashkia Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 8,610 2014-12-05 2014-12-05 68621460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve TATIM SUPERVIZOR SHESHI FLAMURIT BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 77,495 2014-12-05 2014-12-05 68521460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve SUPERVIZOR SHESHI FLAMURIT BASHKIA 2146001 TEUTA ZEQIRI G62217048A
  Bashkia Vlore (3737) CAUSHI(J97511807W) Vlore 3,659,742 2014-12-04 2014-12-04 67721460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore RIK SHKOLLA 9 VJECARE BASHKIA 2146001 FAT 229 DT 03.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) VOJSAVA KAROCJERI Vlore 112,000 2014-12-04 2014-12-04 67421460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME KOPSHTE E KONVIKTE BASHKIA 2146001 FAT 44,45 DT 01.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) MANJOLA CILI Vlore 200,985 2014-12-04 2014-12-04 67321460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale RIPARIME KOPSHTE E KONVIKTE BASHKIA 2146001 FAT 190-192 DT 01.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) K & N Vlore 758,644 2014-12-04 2014-12-04 68021460012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit MIRMBAJTJE VARREZ ADEKORI BASHKIA 2146001 FAT 472 DT 30.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) ANA 2001. Vlore 251,400 2014-12-04 2014-12-04 67521460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BLERJE KOMPJUTERA 2146001 FAT 237 DT 1.12.2014
  Bashkia Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 4,741,785 2014-12-04 2014-12-04 67621460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SHPRONESIM SEGMENTI SKELE UJI FTOHTE BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) MARINGLEN HITAJ Vlore 86,400 2014-12-04 2014-12-04 67121460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREKE PER ASAMBILN E KENGEVE BASHKIA 2146001 FAT 31 DT 27.11.2014
  Bashkia Vlore (3737) BAILIFF SERVICES ALBANIA Vlore 113,000 2014-12-04 2014-12-04 67921460012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale VENDIM GJYQI ISUF BEGAJ BASHKIA 2146001
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 5,940,859 2014-12-01 2014-12-02 66521460012014 Shtese page per funksionin PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 885,125 2014-12-02 2014-12-02 66321460012014. Pagese paaftesie INVALIDE BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 638,015 2014-12-01 2014-12-02 66421460012014. Pagese paaftesie INVALIDET BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 468,022 2014-12-01 2014-12-01 66921460012014 Shtese page per funksionin PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR
  Bashkia Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 464,156 2014-12-01 2014-12-01 67121460012014 Paga baze PAGAT BASHKIA 2146001 NENTOR