Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 142,000 2014-12-31 2014-12-31 94321090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) BE - IS SH.P.K Elbasan 5,975,438 2014-12-30 2014-12-31 92321090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Elbasan Ndertim i rruges DAIU
  Bashkia Elbasan (0808) VENETO BANKA Elbasan 1,367,700 2014-12-31 2014-12-31 94421090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) TJETER VIZION Elbasan 24,720 2014-12-31 2014-12-31 94921090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan financim perkujdesi shoq
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,269,700 2014-12-31 2014-12-31 94621090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) EDUART VATHI Elbasan 25,902 2014-12-30 2014-12-31 94021090012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Elbasan shpenz botomi
  Bashkia Elbasan (0808) NISATEL Elbasan 24,000 2014-12-30 2014-12-31 93921090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenz interneti
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 8,430 2014-12-30 2014-12-31 93521090012014 Kontribute per sigurime shoqerore Bashkia Elbasan Gjobe interes Sig Shoq
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,039,980 2014-12-31 2014-12-31 94721090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,809,520 2014-12-31 2014-12-31 94521090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 2,200 2014-12-30 2014-12-31 93721090012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Elbasan shtypshkrime
  Bashkia Elbasan (0808) SHPETIM XHOXHA Elbasan 13,300 2014-12-30 2014-12-31 94121090012014 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Elbasan shpenz lavazhi
  Bashkia Elbasan (0808) IT GJERGJI KOMPJUTER Elbasan 12,600 2014-12-30 2014-12-31 93821090012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Elbasan materiale zyre
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 2,954 2014-12-30 2014-12-31 93621090012014 Paga baze Bashkia Elbasan gjoba interes TAP
  Bashkia Elbasan (0808) ALBAELETTRICA Elbasan 3,389,354 2014-12-26 2014-12-29 91821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve Bashkia Elbasan ndricuesit e rruges Aqif Pasha Qemal Stafa Thoma Kalefi
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 840,910 2014-12-29 2014-12-29 92021090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike
  Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 1,623,000 2014-12-26 2014-12-29 90721090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan shperblim i fundvitit per verberi paraplegji
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 1,623,220 2014-12-29 2014-12-29 91921090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 23,670 2014-12-26 2014-12-29 91121090012014 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Elbasan shpenz postare nentor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 6,504,000 2014-12-26 2014-12-29 90621090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan shperblim i fundvitit per paaftesine