Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 5,150,521 2014-12-26 2014-12-29 91721090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asf rr Qemal Stafa nga shkolla Jorgji Dilo deri ne Unazen Lindore
  Bashkia Elbasan (0808) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Elbasan 3,923,517 2014-12-26 2014-12-29 91521090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asf rr Qemal Stafa nga shkolla Jorgji Dilo deri ne Unazen Lindore
  Bashkia Elbasan (0808) VICTORIA INVEST Elbasan 8,242,564 2014-12-26 2014-12-29 91621090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asf rr Qemal Stafa nga shkolla Jorgji Dilo deri ne Unazen Lindore
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 1,221,810 2014-12-29 2014-12-29 92221090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike
  Bashkia Elbasan (0808) ERGI Elbasan 1,675,296 2014-12-26 2014-12-29 91321090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Elbasan lyerje suvatim fasadave ne qender
  Bashkia Elbasan (0808) VENETO BANKA Elbasan 820,400 2014-12-29 2014-12-29 92121090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike
  Bashkia Elbasan (0808) NISATEL Elbasan 217,104 2014-12-26 2014-12-29 91221090012014 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan shpenz telefoni
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 73,824 2014-12-24 2014-12-26 90421090012014 Uje 2109001 Bashkia Elbasan uje
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 317,265 2014-12-24 2014-12-26 90121090012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Elbasan garanci punimesh ndertim KUZ
  Bashkia Elbasan (0808) SH. A. RRUGA - URA ASFALTIME N. 2 Elbasan 17,000 2014-12-26 2014-12-26 91021090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera salle
  Bashkia Elbasan (0808) SH. A. RRUGA - URA ASFALTIME N. 2 Elbasan 34,000 2014-12-26 2014-12-26 90921090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera salle
  Bashkia Elbasan (0808) SH. A. RRUGA - URA ASFALTIME N. 2 Elbasan 17,000 2014-12-26 2014-12-26 90821090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera salle
  Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 139,806 2014-12-24 2014-12-26 90321090012014 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan energji kontrata 34315 33726 33731 2605 16347
  Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 1,920 2014-12-24 2014-12-26 90521090012014 Sherbime telefonike 2109001 Bashkia Elbasan telefon nr 054252246
  Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 121,375 2014-12-24 2014-12-26 90221090012014 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan energji kontrata 30719 14961 134548 6421 10835
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 335,891 2014-12-22 2014-12-23 89921090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime fruta perime veze
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 9,768,529 2014-12-23 2014-12-23 89821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive Bashkia Elbasan ndertim e kater mjediseve sportive
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 206,935 2014-12-22 2014-12-23 90021090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime buke
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 6,922,994 2014-12-17 2014-12-18 87421090012014 Shtesa page te tjera Bashkia Elbasan paga Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 483,162 2014-12-17 2014-12-18 86721090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime