Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 540,000 2014-10-24 2014-10-27 74221090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera ambienti per Eljana Pecaku
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 74,472 2014-10-24 2014-10-27 74021090012014 Uje Bashkia Elbasan uje
  Bashkia Elbasan (0808) VELLEZERIT HYSA Elbasan 12,000,000 2014-10-24 2014-10-27 73921090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sistemim asfaltim i rr Qemal Stafa
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 60,000 2014-10-24 2014-10-27 74321090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan tat qera ambienti per Eljana Pecaku
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 56,208 2014-10-24 2014-10-27 74121090012014 Uje Bashkia Elbasan uje
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 47,754 2014-10-23 2014-10-24 73521090012014 Shtese page per funksionin Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 392,426 2014-10-23 2014-10-24 73321090012014 Shtese page per funksionin Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) VICTORIA INVEST Elbasan 20,778,766 2014-10-23 2014-10-24 73621090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asfaltim rr Qemal Stafa
  Bashkia Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 1,000 2014-10-23 2014-10-24 73421090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndalese sindikate
  Bashkia Elbasan (0808) SHQIPTARJA.COM Elbasan 84,000 2014-10-22 2014-10-23 72521090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime publikimi
  Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 5,423,600 2014-10-22 2014-10-23 72821090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan verberi tetor
  Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 1,920 2014-10-21 2014-10-23 72121090012014 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan telefon nrkl 310001888226
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-10-22 2014-10-23 73121090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan detyrim ushq per Anila Mihal Qosia
  Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 7,221,625 2014-10-22 2014-10-23 73021090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan paraplegji tetraplegji tetor
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA VEND RREGJIST PASURIVE PALUAJTESHME Elbasan 35,000 2014-10-22 2014-10-23 72221090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime per hipotekim
  Bashkia Elbasan (0808) MARSOK Elbasan 540,720 2014-10-22 2014-10-23 72321090012014 Karburant dhe vaj Bashkia Elbasan karburant
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 26,534,625 2014-10-22 2014-10-23 72621090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan paaftesi tetor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 163,216 2014-10-22 2014-10-23 72421090012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Elbasan komision banke
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-10-22 2014-10-23 72921090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan detyrim ushq per Irma Kurti
  Bashkia Elbasan (0808) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Elbasan 12,762,700 2014-10-22 2014-10-23 72721090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan paaftesi tetor