Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) ALDO ISAJ Elbasan 125,435 2014-11-24 2014-11-25 81921090012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Bashkia Elbasan riparim mjetesh transporti
  Bashkia Elbasan (0808) ALDO ISAJ Elbasan 298,950 2014-11-24 2014-11-25 81821090012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Bashkia Elbasan riparim mjetesh transporti
  Bashkia Elbasan (0808) ERGI Elbasan 505,983 2014-11-19 2014-11-20 79921090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Elbasan lyerje suvatim fasadash
  Bashkia Elbasan (0808) ERGI Elbasan 14,400,000 2014-11-18 2014-11-19 79821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Elbasan lyerje suvatim pallatesh
  Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 1,920 2014-11-17 2014-11-18 79721090012014 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan telefon nrkl 310001888226
  Bashkia Elbasan (0808) VENETO BANKA Elbasan 1,465,800 2014-11-17 2014-11-18 79321090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike tetor
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,720,980 2014-11-17 2014-11-18 79421090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike tetor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 142,000 2014-11-17 2014-11-18 79621090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike tetor
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,186,260 2014-11-17 2014-11-18 79521090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike tetor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,844,500 2014-11-17 2014-11-18 79221090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike tetor
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 40,000 2014-11-14 2014-11-14 79021090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan tat qera per Eljana Pecaku
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 560,250 2014-11-14 2014-11-14 78421090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime mish vici
  Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 22,125 2014-11-13 2014-11-14 78121090012014 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan shpenzime energji Tetor kontrate 33726
  Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 124,248 2014-11-13 2014-11-14 78221090012014 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan shpenzime energji Tetor
  Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 86,616 2014-11-13 2014-11-14 78021090012014 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan shpenzime energji Tetor
  Bashkia Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 360,000 2014-11-14 2014-11-14 78921090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera per Eljana Pecaku
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 169,867 2014-11-14 2014-11-14 79121090012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Elbasan komision poste
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,679,804 2014-11-14 2014-11-14 78721090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 353,400 2014-11-14 2014-11-14 78821090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 51,870 2014-11-14 2014-11-14 78621090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime bulmet