Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 142,000 2014-12-18 2014-12-18 88021090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor
  Bashkia Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 12,300 2014-12-17 2014-12-18 87621090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndalese sindikate
  Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 5,887,750 2014-12-17 2014-12-18 86821090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan verberi dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) SHEFIK SUPARAKU Elbasan 4,500 2014-12-17 2014-12-18 87121090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan detyrim ushq per Arben Nexhip Kallmi
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-12-17 2014-12-18 86921090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan pension ushq per Irma Kurti
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 1,765,000 2014-12-17 2014-12-18 87721090012014 Grant per femije te lindur Bashkia Elbasan shperblim lindje Aferdita Nica 030037841
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 12,243 2014-12-18 2014-12-18 89621090012014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Elbasan page raport mjeksor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 515,000 2014-12-18 2014-12-18 87921090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 28,924,150 2014-12-17 2014-12-18 87221090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan paaftesi dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) BELADI Elbasan 462,360 2014-12-17 2014-12-18 87821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Elbasan ndertim shkolla 9 vjecare Xhafer Hakani
  Bashkia Elbasan (0808) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Elbasan 12,979,700 2014-12-17 2014-12-18 87321090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan invalid pune dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 7,302,100 2014-12-17 2014-12-18 87021090012014 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan paraplegji tetraplegji dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 33,894 2014-12-17 2014-12-17 87521090012014 Paga baze Bashkia Elbasan paga Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) ALDO ISAJ Elbasan 205,815 2014-12-16 2014-12-16 86521090012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bashkia Elbasan riparim mjetesh transporti goma
  Bashkia Elbasan (0808) ALDO ISAJ Elbasan 97,990 2014-12-16 2014-12-16 86621090012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Bashkia Elbasan riparim mjetesh transporti
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 1,000,000 2014-12-15 2014-12-16 86421090012014 Grant per femije te lindur Bashkia Elbasan shperblim lindje Aferdita Nice
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 6,240 2014-12-15 2014-12-15 86321090012014 Uje Bashkia Elbasan uje
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,115,600 2014-12-15 2014-12-15 86021090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor2014
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,592,720 2014-12-15 2014-12-15 86121090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor2014
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,774,500 2014-12-15 2014-12-15 85921090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor2014