Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) VENETO BANKA Elbasan 1,423,860 2014-12-15 2014-12-15 86221090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike nentor2014
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 965,676 2014-12-12 2014-12-12 85721090012014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Elbasan paga Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 10,000 2014-12-12 2014-12-12 85821090012014 Paga baze Bashkia Elbasan detyrim ushq per Alkida Mehja
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 3,491,215 2014-12-12 2014-12-12 85621090012014 Interesa huamarrje tjera afatgjate, nga sistemi bankar Bashkia Elbasan shlyerje kredie per muajin Dhjetor
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 593,983 2014-12-10 2014-12-11 85421090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan fruta perime veze
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 86,601 2014-12-10 2014-12-11 84821090012014 Paga baze Bashkia Elbasan paga Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 15,429,325 2014-12-10 2014-12-11 85321090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime per Denis Hajderlli Apostol Shuteriqi Fatri Luarati
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 471,377 2014-12-10 2014-12-11 84621090012014 Shtese page per funksionin Bashkia Elbasan paga Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 177,483 2014-12-10 2014-12-11 85221090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime per Gentian Gica
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 555,187 2014-12-10 2014-12-11 84921090012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan keshilltar Manuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 301,006 2014-12-10 2014-12-11 85521090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan buke
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 4,493,425 2014-12-10 2014-12-11 85121090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime per Dashamir Luniku
  Bashkia Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 1,000 2014-12-10 2014-12-11 84721090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndalese sindikate e gjendjes civile
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 61,688 2014-12-10 2014-12-11 85021090012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan tatim keshilltar
  Bashkia Elbasan (0808) TJETER VIZION Elbasan 29,960 2014-12-09 2014-12-10 84521090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan shpenz per viktimat e trafikimit
  Bashkia Elbasan (0808) REGLI SH.P.K Elbasan 385,924 2014-12-05 2014-12-09 84421090012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Elbasan kthim garancie
  Bashkia Elbasan (0808) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Elbasan 20,615,295 2014-12-04 2014-12-05 84321090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan Sist asfaltim rr Qemal Stafa nga shkolla Jorgji Dilo deri ne Unazen Lindore
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 10,000 2014-12-04 2014-12-05 84221090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus strehimi
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 32,306,124 2014-12-03 2014-12-04 84021090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime Ermir Qosja
  Bashkia Elbasan (0808) S I R E T A 2F Elbasan 4,648,060 2014-12-03 2014-12-04 83621090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Elbasan Ndertim i rruges se re nga kryqezimi i i rr 28 Nentori deri te kryqezimi i rruges Rinia