Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 462,982 2014-11-14 2014-11-14 78521090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime fruta perime
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 350,993 2014-11-14 2014-11-14 78321090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime buke
  Bashkia Elbasan (0808) NISATEL Elbasan 24,000 2014-11-13 2014-11-13 77621090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime interneti
  Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 29,952 2014-11-13 2014-11-13 77521090012014 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Elbasan shpenzime postare
  Bashkia Elbasan (0808) R & R GROUP Elbasan 48,682 2014-11-13 2014-11-13 77721090012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Bashkia Elbasan materiale ndricimi
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA VEND RREGJIST PASURIVE PALUAJTESHME Elbasan 35,000 2014-11-13 2014-11-13 77821090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime hipotekimi
  Bashkia Elbasan (0808) TJETER VIZION Elbasan 43,400 2014-11-12 2014-11-13 77121090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan shpenz per viktimat e trafikut
  Bashkia Elbasan (0808) FERALD SALLIU Elbasan 32,000 2014-11-13 2014-11-13 77321090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime njoftimi
  Bashkia Elbasan (0808) SH. A. RRUGA - URA ASFALTIME N. 2 Elbasan 17,000 2014-11-13 2014-11-13 77221090012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Elbasan qera ambienti
  Bashkia Elbasan (0808) SHPETIM XHOXHA Elbasan 13,300 2014-11-13 2014-11-13 77421090012014 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Elbasan shpenzime
  Bashkia Elbasan (0808) INFOSOFT OFFICE SHA Elbasan 90,000 2014-11-13 2014-11-13 77021090012014 Kancelari Bashkia Elbasan shpenzime kancelarie
  Bashkia Elbasan (0808) KOHA JONE Elbasan 52,500 2014-11-13 2014-11-13 77921090012014 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan shpenzime publikimi
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 10,000 2014-11-11 2014-11-12 76821090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonuse strehimi
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 3,384,285 2014-11-11 2014-11-12 76921090012014 Te dala, hua te tjera afatgjate nga sistemi bankar Bashkia Elbasan shlyerje kredie per muajin Nentor
  Bashkia Elbasan (0808) ARBER HAXHIU Elbasan 19,970 2014-11-12 2014-11-12 76621090012014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala Bashkia Elbasan derdhje gabim
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 70,000 2014-11-11 2014-11-12 76721090012014 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan pagesa per bonuse strehimi
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 9,763,217 2014-11-07 2014-11-07 75421090012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) E.P.S.A Elbasan 4,000,000 2014-11-07 2014-11-07 76521090012014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Elbasan vendim gjyqi
  Bashkia Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 1,000 2014-11-07 2014-11-07 75821090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndalese sindikate
  Bashkia Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 12,600 2014-11-07 2014-11-07 76121090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndalese sindikate