Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Elbasan (0808) All All 1,910,171,500.00 721 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 43,254 2014-11-07 2014-11-07 75521090012014 Paga baze Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 88,414 2014-11-07 2014-11-07 75721090012014 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Elbasan 17,569,967 2014-11-07 2014-11-07 76321090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asfaltim rr Qemal Stafa
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 486,274 2014-11-07 2014-11-07 75621090012014 Shtese page per funksionin Bashkia Elbasan paga Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) VICTORIA INVEST Elbasan 3,677,601 2014-11-07 2014-11-07 76421090012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Elbasan situacion pastrimi
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 150,000 2014-11-07 2014-11-07 76721090012014 Grante per familjet per shpenzime funerale Bashkia Elbasan shpenz varrimi per invalid lufte Nazliko Zylfollari
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 556,087 2014-11-07 2014-11-07 75921090012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan keshilltar Emanuela Behluli BD8110415
  Bashkia Elbasan (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 10,000 2014-11-07 2014-11-07 76221090012014 Paga baze Bashkia Elbasan detyrim ushq per Alkida Mehja
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 61,788 2014-11-07 2014-11-07 76021090012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan tat keshilltar
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 141,597 2014-11-04 2014-11-05 7521090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime buke
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 210,871 2014-11-04 2014-11-05 75121090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime buke
  Bashkia Elbasan (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 288,509 2014-11-04 2014-11-05 75321090012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Elbasan ushqime buke
  Bashkia Elbasan (0808) VICTORIA INVEST Elbasan 22,431,170 2014-10-31 2014-10-31 75021090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan situacion punimesh sist asf rr Qemal Stafa
  Bashkia Elbasan (0808) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Elbasan 5,880 2014-10-30 2014-10-30 74921090012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Elbasan kontroll teknik vjetor automjetesh
  Bashkia Elbasan (0808) BE - IS SH.P.K Elbasan 5,330,328 2014-10-30 2014-10-30 74821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan situacion punimesh rr Shefqet Daiu
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 414,140 2014-10-29 2014-10-29 74621090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime per Eduart Gica
  Bashkia Elbasan (0808) BELADI Elbasan 2,006,760 2014-10-29 2014-10-29 74421090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Elbasan ndertim shkolla 9 vjecare Xhafer Hakani
  Bashkia Elbasan (0808) BAJRAMI N. Elbasan 11,581,912 2014-10-29 2014-10-29 74521090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sist asfalt rr Qemal Stafa
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 942,958 2014-10-29 2014-10-29 74721090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje Bashkia Elbasan shpronesime per Eduart Palluqi
  Bashkia Elbasan (0808) VELLEZERIT HYSA Elbasan 26,030,352 2014-10-24 2014-10-27 73821090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Elbasan sistemim asfaltim i rr Hysen Bakalli