Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) LIQENI VII SH.A Durres 7,266,565 2014-12-29 2014-12-30 29029120470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/RIK. RR. TUNEL VARREZA .RRASHB.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 200 2014-12-29 2014-12-30 29620470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) SHOQ."RYDER ALBANIA" Durres 190,000 2014-12-26 2014-12-29 28920470012014 Te tjera transferta tek individet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/FINANC. I SHOQ RYD. PER PROJ. SHERBIM NE FAMILJE
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 47,767 2014-12-26 2014-12-29 29520470012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. SIPAS BORDER.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 5,307 2014-12-26 2014-12-26 29520470012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) EURO OFFICE Durres 29,660 2014-12-26 2014-12-26 29220470012014 Kancelari TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) ILIRIAN BULKU Durres 35,000 2014-12-26 2014-12-26 29420470012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SH PER MIREMB.
  Qarku Durres (0707) DHIMITER VASI (K81310021J) Durres 36,520 2014-12-26 2014-12-26 29320470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) EURO OFFICE Durres 103,780 2014-12-26 2014-12-26 29220470012014 Kancelari TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) DHIMITER VASI (K81310021J) Durres 8,960 2014-12-26 2014-12-26 29320470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) AGIM MEMKO Durres 79,100 2014-12-22 2014-12-23 28820470012014 Libra dhe publikime profesionale TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 34,558 2014-12-22 2014-12-23 28820470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. FAT.718911600
  Qarku Durres (0707) ARVI / DURRES Durres 196,200 2014-12-19 2014-12-22 28720470012014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP. PER PJES. NE KONF.
  Qarku Durres (0707) VARAKU E Durres 1,685,383 2014-12-17 2014-12-18 28320470012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/CBLLOKIM GARANCIE PER RIK. RR E KENETES
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 46,031 2014-12-17 2014-12-18 28420470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A6794
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 176,136 2014-12-17 2014-12-18 28620470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 247835DT 30.11.2014
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 16,262 2014-12-17 2014-12-18 28520470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) ALI VESELI Durres 18,945 2014-12-15 2014-12-16 27720470012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) FREDI KOZMA Durres 9,800 2014-12-15 2014-12-16 27620470012014 Shpenzime per pritje e percjellje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) UNLIMITED TRAVEL Durres 207,570 2014-12-09 2014-12-10 27520470012014 Udhetim jashte shtetit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA