Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,000 2014-06-02 2014-06-03 11920470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL PER FAT. NR.118814078
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-06-02 2014-06-03 12120470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL ALFRED MULLARAJ FAT.118814079
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 5,200 2014-06-02 2014-06-03 12220470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA PER B. SUKAJ DHE M. DAKOVELLI
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 9,722 2014-06-02 2014-06-03 12620470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 86,894 2014-06-02 2014-06-03 12720470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG.PER ANISA LITO
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 30,000 2014-06-02 2014-06-03 12320470012014 Kompensime speciale te tjera TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDIHM. E MENJEHER. PER ALEKSANDER KOLLOSHI
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 57,200 2014-06-02 2014-06-03 12520470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.PER KESH.
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 514,800 2014-06-02 2014-06-03 12420470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) ARIANA SHKORA Durres 260,000 2014-05-29 2014-05-30 11220470012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) INDRIT DOMI (K91320504I) Durres 8,000 2014-05-29 2014-05-30 11620470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) ARBANA SH. A. Durres 180,000 2014-05-28 2014-05-29 11520470012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/ROJE GODINE
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 69,047 2014-05-26 2014-05-27 11420470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL.KONT.A6794
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 15,959 2014-05-26 2014-05-27 11320470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,200 2014-05-22 2014-05-23 11220470012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 30,537 2014-05-22 2014-05-22 11020470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. FAT.310001712786
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 8,826 2014-05-22 2014-05-22 11120470012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/ POSTA NR. FAT.150
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-05-22 2014-05-22 10920470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHPENZIME UJE .
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,929 2014-05-14 2014-05-15 10020470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/ TAP PAGESE LEJE
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 26,362 2014-05-14 2014-05-14 9920470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/ PAGESE LEJE
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-05-08 2014-05-09 9420470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP. CELUL ALF MULLAJ NR FAT. 117933791 KOD AB. 5379691100100