Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 27,300 2014-08-12 2014-08-12 17820470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR. FAT. 384
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 13,540 2014-08-12 2014-08-12 18020470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KONA.106830A6794
  Qarku Durres (0707) RUDIN MECJA Durres 246,000 2014-08-12 2014-08-12 18120470021014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL. PJ. KEMB.
  Qarku Durres (0707) REDIART RREMA Durres 15,100 2014-08-08 2014-08-08 14920470012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHERB.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 37,359 2014-08-05 2014-08-06 16420470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDAL. PER TEL. PER FAT. 118876118
  Qarku Durres (0707) UNLIMITED TRAVEL Durres 211,639 2014-08-06 2014-08-06 17120470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDAL. PER TEL. PER FAT. 118876118
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,841 2014-08-05 2014-08-06 16320470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDAL. PER TEL. PER FAT. 118876118
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 55,900 2014-08-05 2014-08-06 16920470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.PER KESH.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 138,607 2014-08-06 2014-08-06 17020470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/DIETA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-08-05 2014-08-06 16220470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL.PER A. MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,410,544 2014-08-01 2014-08-04 16620470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 233,804 2014-08-01 2014-08-04 16720470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/PAGA
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 503,100 2014-08-01 2014-08-04 16820470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 3,800 2014-08-01 2014-08-04 16520470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETE PER B. SUKAJ DHE THANAS LITI.
  Qarku Durres (0707) 2AF COMPANI Durres 15,480 2014-07-30 2014-07-30 15120470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) DIMEX Durres 13,260 2014-07-30 2014-07-30 14820470012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) EURO OFFICE Durres 62,040 2014-07-30 2014-07-30 15020470012014 Kancelari TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 12,546 2014-07-22 2014-07-23 128/120470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA FAT. NR305
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 17,589 2014-07-22 2014-07-22 15820470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 73,490 2014-07-22 2014-07-22 15720470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. FAT.718002888